Fifine Ampligame H9 vs Razer Blackshark V2 X

xShazzy

Decapat
Daha fazla  
Daha önce bir konu açmıştım, bu sefer seçmek için aynı şeyi yapıyorum arkadaşlar. Sizce hangisini almalıyım ve bir sorum var: Kulaklıkta jak olanı mı almalıyım yoksa USB veya dongle olanı mı alınmalı?

Son düzenleme:
H9 hocam, Nova 1 çok eskide kaldı artık. Çok kırılma yaşayan da mevcut.

İki adet sorum daha var açıklamaya zaten yazmıştım Usb mi Jak mı yoksa Dongle mı tercih edilmeli ve Razer kulaklıkların farklı modeli veya HyperX gibi bir marka söylersem tercihiniz H9 mu olur?

İki adet sorum daha var açıklamaya zaten yazmıştım USB mi jak mı yoksa dongle mı tercih edilmeli ve Razer kulak veya HyperX gibi bir marka söylersem tercihiniz H9 mu olur?

USB tercih et, örneğin bakarsan H9 USB'li. Ve dahili ses kartına sahip. Yani ekstra hiçbir şeye ihtiyacın yok. Fakat jak alırsan, anakartının ses yongasından alacaksın sesi. Yani performans yetersiz olabilir.

İki adet sorum daha var açıklamaya zaten yazmıştım USB mi Jak mı yoksa Dongle mı tercih edilmeli ve Razer kulaklıkların farklı modeli veya HyperX gibi bir marka söylersem tercihiniz H9 mu olur?

HyperX Cloud 3 ise iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…