kubaykQ Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #1 Merhaba dostlar, CS ve Valorant oynuyorum sadece, kulaklık arayışımdayım Fifine H6 düşünüyorum biraz araştırdım makul geldi bana. Sizin fikirleriniz nedir? Fifine Dinamik RGB Mikrofonlu Oyun KulaklıÄı Kulak Ãstü Kulaklıklar 7.1 Ãevresel Ses PC PS4 PS5 3 EQ Seçenekleri Oyun Film MüziÄi - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
Merhaba dostlar, CS ve Valorant oynuyorum sadece, kulaklık arayışımdayım Fifine H6 düşünüyorum biraz araştırdım makul geldi bana. Sizin fikirleriniz nedir? Fifine Dinamik RGB Mikrofonlu Oyun KulaklıÄı Kulak Ãstü Kulaklıklar 7.1 Ãevresel Ses PC PS4 PS5 3 EQ Seçenekleri Oyun Film MüziÄi - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com
tuxn Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 317 3 Ağustos 2024 #2 Ben olsam AliExpress üzerinden kulaklık satın almazdım. Razer BlackShark V2 X veya Corsair HS55 alabilirsiniz.
Ben olsam AliExpress üzerinden kulaklık satın almazdım. Razer BlackShark V2 X veya Corsair HS55 alabilirsiniz.
kubaykQ Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2024 #3 tuxn dedi: Ben olsam AliExpress üzerinden kulaklık satın almazdım. Razer BlackShark V2 X veya Corsair HS55 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ürünü satan satıcı resmi aslında.
tuxn dedi: Ben olsam AliExpress üzerinden kulaklık satın almazdım. Razer BlackShark V2 X veya Corsair HS55 alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ürünü satan satıcı resmi aslında.
tuxn Centipat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 317 3 Ağustos 2024 #4 kubaykQ dedi: Ürünü satan satıcı resmi aslında. Genişletmek için tıkla... Yine de Türkiye'den almak daha mantıklı. Önerdiğim modellerin bu kulaklıktan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.
kubaykQ dedi: Ürünü satan satıcı resmi aslında. Genişletmek için tıkla... Yine de Türkiye'den almak daha mantıklı. Önerdiğim modellerin bu kulaklıktan çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.