Fifine H6 için ses kartı önerisi

Pledo

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Selamlar. Fiyat performans bir ses kartı arıyorum ancak ses kartı bütçe aralığını hiç bilmiyorum. Fifine H6 model kulaklık kullanıyorum, Gigabyte H610M-K anakartım var ama dip ses sorunu ile karşılaşıyorum. Ses kartı sorunumu çözer mi? Çözer diyorsanız önerilere açığım. Yurt içi olması tercihimdir. Fiyat aralığını bilmediğim için her önerilerine açığım. USB portu olan bir kulaklık için ses kartı kullanamaz mıyım?

Sorunumu çözüp/çözemeyeceğini de biliyorsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici ses kartlarında usb kulaklık girişi yok diye biliyorum ben.

Steinberg ur12 var bende. Mükemmel bir ses kartı. 7/24 açık bir sisteme bağlı ve 2 yıldır çalışıyor.

Harici ses kartlarında usb kulaklık girişi yok diye biliyorum ben.

Steinberg ur12 var bende. Mükemmel bir ses kartı. 7/24 açık bir sisteme bağlı ve 2 yıldır çalışıyor.
Hocam ses kartı yok. Driverı yok. Sürücü kuruyorum düzelmiyor, bu dip sesi nasıl çözeceğim ben?

Hocam ses kartı yok. Driverı yok. Sürücü kuruyorum düzelmiyor, bu dip sesi nasıl çözeceğim ben?

Bir USB çoğaltıcı bulun. Harici güç girişi olsun. USB kulaklığınızı bu çoğaltıcıyı kullanarak PC'nize bağlayın.

Tabii güç girişine adaptör takmanız lazım.

Bir USB çoğaltıcı bulun. Harici güç girişi olsun. USB kulaklığınızı bu çoğaltıcıyı kullanarak PC'nize bağlayın.

Tabii güç girişine adaptör takmanız lazım.
Uğraştırıcı ve gereksiz masraf çıkartır hocam. Direkt iade etmek daha mantıklı o zaman.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…