Not: Fifine H9 satın aldım Beymen'den kargo eve ulaşınca sorularınızı yanıtlayabilirim, internet üzerinde H9 üzerine fazla video çeken yoktu ya da detaylı bilgi veren.
Arkadaşlar kulaklık bugün elime ulaştı beni sıkmadı gayet güzeldi mikrofon kalitesi aşırı iyi önceki kulaklığım resmen bunun yanında robot sesi gibiydi kulaklık aşırı rahat almak isteyen varsa hiç çekinmeden alabilir.
Hocam kafamda yokmuş gibi hissetiriyor kafa büyüklüğü konusunda bir sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum ben 2XL motor kaskı takıyorum kafam öyle yani bu kulaklığın son seviyesine çekmedim son seviyesinde bayağı bir boşluk kalıyor kafamda.
Hocam kafamda yokmuş gibi hissetiriyor kafa büyüklüğü konusunda bir sıkıntı olabileceğini düşünmüyorum ben 2XL motor kaskı takıyorum kafam öyle yani bu kulaklığın son seviyesine çekmedim son seviyesinde bayağı bir boşluk kalıyor kafamda.