Fifine H9 alınır mı?

maswert

Hectopat
Daha fazla  
Kesinlikle alınmaz. Fifine H9 ses kartım daha 2 ay olmadan bozuldu, bu kulaklık bu fiyata kesinlikle değmez. Kendi tecrübem: Ses ve mikrofon asla kaliteli değil, yazılımı yok, mikrofon sesi az, kulaklık rahat değil, kumaş örgülü mü deniyor buna bu tarz kablolu kulaklık da önermem kıyafetinize sürttüğü zaman ses kulağınıza iletilip gerçekten başınızı ağrıtabiliyor. Kulaklık almayı düşünüyorsanız aynı fiyata Logitech G432 öneririm veya farklı modellere bir bakın ama asla bu kulaklığa bu parayı vermeyin dostlar bende forumlardan vs görüp aldım. Bu kulaklığı kaliteli bir kulaklık kullanmış kişilerin öveceğini zannetmiyorum. Elit müzik de garanti sürecinde yardımcı olmuyor haftadan haftaya cevap bekliyorum elemanlardan.

Hocam merhaba Fifine H9 düşünen veya ikilemde kalan arkadaşlara bir ATK neptune N9 bakmalarını tavsiye ederim fiyatına göre gayet iyi bir kulaklık. İnceleme videolarını YouTube üzerindende bulabilirsiniz.

Hocam merhaba Fifine H9 düşünen veya ikilemde kalan arkadaşlara bir ATK neptune N9 bakmalarını tavsiye ederim fiyatına göre gayet iyi bir kulaklık. İnceleme videolarını YouTube üzerindende bulabilirsiniz.

Sorun yaşayan epey bir kişi var, alınmamalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı