Alınır. Sesleri çok temiz ve güzel veriyor adamın nerede olduğunu rahatlıkla anlayabiliyorum. Ses kartı ekstra olarak yanında geliyor isterseniz kullanabiliyorsunuz.
Peki bu kulaklık mı yoksa BlackShark v 2X mi?
Hocam v2X i denemedim ama bu kulaklık cidden ses kasmak içib çok güzel bir kulaklık öneririm.
Hocam kulaklık nasıl rahat mı ses kasması falan ayrıntılı olarak düşüncelerini yazar mısın?
Merhaba, İtopya üzerinden H9 kulaklık aldım geldi 2 gün kullandım ve iade ettim. Yukarıdaki arkadaş ses kasmasını önermiş fakat daha iyi bir kulaklık kullandımı önceden bilmiyorum. Ben Razer BlackShark V2 USB kullanıyordum bozulduğu için ucuz ergonomik bir ürün almak istedim. Fakat ne ses kasması, ne konforu hiç memnun etmedi beni. Sürekli kulağımı acıtıyordu. Belki alışılabilir ama ilk kullanımları fazlaca rahatsız edici. Müzik performansı idare ederdi. Mikrofonu övülme sebebi üreticinin önceden mikrofon üretmesi ama Discord üzerinden arkadaşlarla konuştuğumda (ayar yapmaya çalıştım tabii) bana laptopun kendi mikrofonunun daha iyi olduğunu söylediler. Fiyatına göre bence Razer BlackShark v2X daha iyi gibi. Sormak istediğin var ise cevaplayabilirim.
Bende İtopya üzerinden aldım hocam ve v2'yi denemediğimi söylemiştim. Bu fiyatta ilk defa bir kulaklık deniyorum ve gayet de memnun kaldığımı belirttim. Ağrı bende yapmadı. Böyle kulaklıklara alışkınım. Mikrofon yönünde hiç eksi yönde bir geri dönüş de almadım. Açıkçası gayet iyi olduğunu söylediler. Ses kasması bence gayet yeterli ve güzel. Adamların tam olarak nerelerde olduğunu nereden geldiğini anlayabiliyorum.
Konu sahibine bilgilendirme yaptım V2 ile ilgili dostum. Dediğim gibi belki ben daha iyi kulaklıklar kullandığım için bana kötü gelmiştir benim beklentimi karşılamadı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.