Fifine H9 vs Razer BlackShark V2X

White dragon

Hectopat
Yer
Isparta
Daha fazla  
Dün biraz daha araştırdım, Fifine alacaktım ancak Razer BlackShark V2X 1560 TL’ye düşmüş. Fifine ise 1700 bantlarına geliyor iyzico ile. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Kullanacağım cihaz PS4.
@Deiinzz

Son düzenleyen: Moderatör:
V2X o bütçede ise hemen alabilirsin. Sypnase desteği yok, 7.1 Surround Sound uygulaması var. Marka istiyorsan Razer, Farklılık istiyorsan, Fifine. V2X kullanıcısıyım.

Tabii ki hocam buyurun.

Uzun kullanımda yoruyor mu, oyunlarda adım sesini vs rahat alabiliyor muyum, dışarıdaki sesi kısmende olsa kesebiyor mu, kulak pedleri kumaş mı, miktofonu temiz ses veriyor mu, yazın terleme yapar mı sizce?

Uzun kullanımda yoruyor mu, oyunlarda adım sesini vs rahat alabiliyor muyum, dışarıdaki sesi kısmende olsa kesebiyor mu, kulak pedleri kumaş mı, miktofonu temiz ses veriyor mu, yazın terleme yapar mı sizce?
Uzun kullanımda (4-5 saat) kafa orantınız büyük ise ağrıtır.
Oyunlarda adım sesini rahat bir şekilde alabilirsin. (7.1 özelliği gayet yetiyor.)
Dışarıdaki sesi kesiyor, evet. Evi resmen unutuyorum.
Kulak pedleri kumaş, ama kaplama var.
Mikrofonu temiz bir ses verebiliyor. Sesinizi aynen veremese de gayet gürültü azaltıyor ve sadece sizin sesinizi alıyor.
Yazın kulak pedleri uzun kullanımda biraz terleme yapabilir.

Sonuç olarak;
Ben o fiyata yakalamış olsaydım ve sizin gibi ikilemde kalsaydım, kesinlikle Razer'i seçerdim. Hem marka, hem kullanıcı desteği vb gibi şeyler.

Teşekkürler hocam sipariş ediyorum.

Rica ederim hocam, her zaman. Şimdiden güle güle kullanmanız dileği ile.

Maalesef alamadım hocam ürünün fiyatı değişti yurt dışından satan bir satıcı var 1760TL'ye ancak güvenemedim sizce ne yapmalıyım?

Maalesef alamadım hocam ürünün fiyatı değişti yurt dışından satan bir satıcı var 1760TL'ye ancak güvenemedim sizce ne yapmalıyım?
Hocam tabii yerli almanız daha mantıklı bazıları orjinal gelmeyebiliyor. Ürün kodu olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…