Fifine K658 mikrofonda dip ses

Adım Fatih

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
E-Ticaret
Merhaba, bugün oldukça fazla inceleme izleyerek Fifine K658 mikrofon satın aldım. Mikrofonun incelemelerinde yapılan ham ses kayıtlarını dinlediğimde hiç dip ses duymamama rağmen kendiminkinde aldığım kayıtlarda yoğun bir dip ses duyuyorum, mikrofonun kendi üzerinden ayarlanan düzey %50 seviyesinde, fakat yine de dip ses var. HyperX Cloud II kulaklığımın mikrofununda bile aldığım kayıtlarda konuşmuyorken dip ses duymuyorum fakat bu üründe dip ses var, bir şeyleri yanlış yapmış olabilir miyim? Yardımcı olursanız sevinirim, modeli YouTube'a yazdığınızda incelemeleri görebilirsiniz, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çevredeki elektronik aletler sebebiyle olabilir, ana kart yüzünden olabilir, kablo yüzünden olabilir. Dinamik mikrofon olduğu için daha az dip ses alması lazım ama ilginç.

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum. Çözebildinizmi sorunu veya nasıl çözdünüz

Ben sorunu %90 çözdüm diye düşünüyorum. K658 içinde gelen kablo akımı yetersiz geliyor olabilir. 3.0 usb destekli typ-c usb kablo bağladım ve dipses yok oldu diyebilirim.
Hyperx quadcast s de alsanız, başka bir usb mikrofon mikrofonda alsanız bu sesin düşük desibelde olsa gelme ihtimali çok yüksek ki K658 dinamik mikrofon ve fazlaca güç istiyor içerisindeki kablo yetersiz.

Hangi marka satın aldınız?
HyperX DuoCast aldım gayet memnunum. K658i kendi kablosu hariç 3 farklı kabloyla ve 2 farklı pcde farklı varyasyonlarla denedim, fakat sorun ya benim mikrofonumdaydı ya da direk cihaz genelinde bilemiyorum, dediğim gibi yapabileceğim tüm varyasyonlarda o dip ses kaybolmadı.

açık konuşmak gerekirse K658 shure serisi hariç piyasadaki çoğu mikrofondan iyi evet bir dip ses bendede mevcuttu dengesiz akıma bağlı ama bu mikrofonun içerisinde bir ses kartı mevcut gücü bilgisayardan alıyor ve random ayarlarla geliyor. Bilgisayardan ses ayarlarından mikrofonun sesini %50 -60 arasına alıyorsun zaten ürünün tanıtım videosundada sesin bilgisayardan değil mikrofonun üzerinden açılması gerektiğini anlatıyor. Kaliteli bir 3.0 usb alıyorsun ses yok oluyor . hyperx de güzel mikrofon aynısından kullandım ama K658 ses tokluğu olarak podcast'e daha uygun. tercih meselesi tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…