Fifine K669 vs K669B vs K669Pro

KayraAkgul

Centipat
Daha fazla  
Selam forum sakinleri,
Hem müzikle uğraşıyorum(solist olarak) hem de oyun yayını yapıp video çekmeyi düşünüyorum. Ufak bir araştırma sonrası 2300 bütçemle alabileceğim bir model buldum ancak modelin 3 çeşidinden hangisini seçmem gerektiğine karar veremedim. Bu 3 modelin farkları nelerdir? Hangisini tercih etmeliyim, daha iyi bir seçeneğim var mı?
K669: https://www.akakce.com/profesyonel-...ast-kondenser-mikrofon-fiyati,1319839643.html

K669 Pro: Fifine K669 Pro USB Condenser Youtuber Yayinci Mikrofonu | ITOPYA

K669B: Fifine K669B USB Condenser Mikrofon Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller, K669 ve K669B modelleri aynı diye biliyorum, belki aralarındaki tek fark renk seçeneği olabilir. K669 Pro ise fazladan metal bir pop filter ile birlikte gelir. Her üç üründe'de mikrofon çıkışı bulunmuyor. Aralarında 200-300 Tl gibi bir fiyat farkı olabilir. Bu fark sizin için fazla değilse Pro olanı almak daha mantıklı. Ben indirimle K669 Pro olanı diğerlerinden daha uygun bir fiyata almıştım.

Son düzenleme:
İyi sosyaller, K669 ve K669B modelleri aynı diye biliyorum, belki aralarındaki tek fark renk seçeneği olabilir. K669 Pro ise fazladan metal bir pop filter ile birlikte gelir. Her üç üründe'de mikrofon çıkışı bulunmuyor. Aralarında 200-300 Tl gibi bir fiyat farkı olabilir. Bu fark sizin için fazla değilse Pro olanı almak daha mantıklı. Ben indirimle K669 Pro olanı diğerlerinden daha uygun bir fiyata almıştım.
Fifine A6V aldım. Teşekkürler.

Rica ederim. O modelde kulaklık çıkışı bulunuyor mu acaba? Şu an indirime girmiş fiyat olarak da uygun aslında.

Hayır hocam.

Hocam merhaba bende Fifine marka almayı düşünüyorum YouTube videoları için önerir misiniz alınır mı? Değer mi fiyatına.

Evinizdeki ses yalıtımına bağlı. Mikrofon inanılmaz bir ses alıyor ya gaini 0A yakın kullanacaksınız ya da evde hiç gürültü olmayacak. Mutfak yayını yaparken 6mt uzakta durmasına ragmen cok net ses alıyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı