Fifine K669 vs K780

Nutz

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yakın zamanda mikrofon alacağım. Fifine K669 modelini almayı düşünüyordum fakat karşıma K780 modeli çıktı ve ikilemde kaldım. Hangisi daha iyi acaba yardımcı olabilir misiniz? Ve bildiğiniz tüm ekipmanlar dahilinde en fazla 800 lira olacak şekilde mikrofon varsa da önerebilir misiniz? (Shock mount, stand, pop filter)

Son düzenleyen: Moderatör:
K669 kullanıyorum, ben araştırdığım dönemde aralarında ciddi bir fark olmadığı için ucuz ve daha yaygın olanı seçmiştim. Sanırım şu aralar tedarikçi de K669 modelinin ekipmanları yok, K780 modelinde mevcutsa onu da tercih edebilirsin.

T669 var bende de. Aralarinda 150₺ civari fiyat farki varfi K669B ile o yuzden ekstra aksesuarlar icin T669 tercih etmistim.

T669 var bende de. Aralarinda 150₺ civari fiyat farki varfi K669B ile o yuzden ekstra aksesuarlar icin T669 tercih etmistim.
K669B almayı düşünüyorum ama diğer mikrofon standleriyle uyum durumunu merak ediyorum.Bir bilgin var mı ? @221420

Bilemiyorum maalesef. K669B modelinde tripod geliyor sadece. 150-200 civari fark varsa T669 tercih edilebilir bence aksesuarlar icin.

Sesinde herhangi bir sıkıntı var mı dostum dip ses, cızırtı gibi ve ses kalitesi iyi mi?

Sesinde herhangi bir sıkıntı var mı dostum dip ses, cızırtı gibi ve ses kalitesi iyi mi?

Hayır, bir problem yok. Güzel olan yanı da ekstra uygulama ya da ayar ile uğraştırmaması, direkt tak-çalıştır olması.
Twitch yayın geçmişlerimden de ses kalitesine bakabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…