D deleteaccount123 Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 861 Çözümler 3 21 Nisan 2020 #1 Fifine K670 profesyonel stüdyo kayıt mikrofonu. Ürünü gearbest üzerinden geçen yıl almıştım. Bir kaç defa kullandım işime yaramıyor artık. Fiyat pazarlıksız: 340TL. Fikir vermesi açısından bir iki video paylaşıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 25 Temmuz 2020
Fifine K670 profesyonel stüdyo kayıt mikrofonu. Ürünü gearbest üzerinden geçen yıl almıştım. Bir kaç defa kullandım işime yaramıyor artık. Fiyat pazarlıksız: 340TL. Fikir vermesi açısından bir iki video paylaşıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 298842 Hectopat Katılım 22 Ocak 2020 Mesajlar 1.691 Çözümler 3 22 Nisan 2020 #2 Satış nasıl sağlanıyor ayrıca ürünün elinizdeki resmini atabilirmisiniz ?
D deleteaccount123 Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 861 Çözümler 3 22 Nisan 2020 #3 298842 dedi: Satış nasıl sağlanıyor ayrıca ürünün elinizdeki resmini atabilirmisiniz ? Genişletmek için tıkla... Havale sonrası kargo şeklinde yollarım. Müsait olduğum an atarım elbette.
298842 dedi: Satış nasıl sağlanıyor ayrıca ürünün elinizdeki resmini atabilirmisiniz ? Genişletmek için tıkla... Havale sonrası kargo şeklinde yollarım. Müsait olduğum an atarım elbette.
Motionless IN White Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Eylül 2018 Mesajlar 22.695 Makaleler 14 Çözümler 127 Yer Zhenhai, Zhejiang, China Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek What am I? - I do not know... 22 Nisan 2020 #4 1.5-2 ay sonra satamazsanız bilgilendirir misiniz? O zaman almayı düşünebilirim, son günlerde alacağım şeylerden dolayı bütçem yetmeyecektir.
1.5-2 ay sonra satamazsanız bilgilendirir misiniz? O zaman almayı düşünebilirim, son günlerde alacağım şeylerden dolayı bütçem yetmeyecektir.
D deleteaccount123 Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 861 Çözümler 3 22 Nisan 2020 #5 Motionless IN White dedi: 1.5-2 ay sonra satamazsanız bilgilendirir misiniz? O zaman almayı düşünebilirim, son günlerde alacağım şeylerden dolayı bütçem yetmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Başım gözüm üzerine. Belirttiğin tarih geldiği zaman bu konu altına yazarsan satılıp satılmadığını söylerim dostum.
Motionless IN White dedi: 1.5-2 ay sonra satamazsanız bilgilendirir misiniz? O zaman almayı düşünebilirim, son günlerde alacağım şeylerden dolayı bütçem yetmeyecektir. Genişletmek için tıkla... Başım gözüm üzerine. Belirttiğin tarih geldiği zaman bu konu altına yazarsan satılıp satılmadığını söylerim dostum.
Şahap Tanrıkulu Megapat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 334 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uluslararası İlişkiler Öğrencisi 12 Mayıs 2020 #6 Merhaba. Ürün halen satılık mı? Halen satılık ise almak istiyorum. deleteaccount123 dedi: Başım gözüm üzerine. Belirttiğin tarih geldiği zaman bu konu altına yazarsan satılıp satılmadığını söylerim dostum. Genişletmek için tıkla... Haber var mı aceba? Son düzenleme: 15 Mayıs 2020
Merhaba. Ürün halen satılık mı? Halen satılık ise almak istiyorum. deleteaccount123 dedi: Başım gözüm üzerine. Belirttiğin tarih geldiği zaman bu konu altına yazarsan satılıp satılmadığını söylerim dostum. Genişletmek için tıkla... Haber var mı aceba?
D deleteaccount123 Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 861 Çözümler 3 22 Mayıs 2020 #7 Ürün halâ satıştadır.
Şahap Tanrıkulu Megapat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 334 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uluslararası İlişkiler Öğrencisi 22 Mayıs 2020 #8 Almak istiyorum. İletişime geçebilir miyiz? sahaptanrikulu@gmail.com deleteaccount123 dedi: Ürün halâ satıştadır. Genişletmek için tıkla... İletişime geçmek için ve detayları konuşmak için sizden mail bekliyorum. Son düzenleme: 27 Mayıs 2020
Almak istiyorum. İletişime geçebilir miyiz? sahaptanrikulu@gmail.com deleteaccount123 dedi: Ürün halâ satıştadır. Genişletmek için tıkla... İletişime geçmek için ve detayları konuşmak için sizden mail bekliyorum.
Batuhan Turhan Kilopat Katılım 3 Ocak 2014 Mesajlar 214 Makaleler 2 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Haziran 2020 #9 Ürün satıldı mı?
Şahap Tanrıkulu Megapat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 334 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uluslararası İlişkiler Öğrencisi 23 Temmuz 2020 #10 Haber var mı aceba?