D deleteaccount123 Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 861 Çözümler 3 25 Temmuz 2020 #11 Şahap Tanrıkulu dedi: Haber var mı aceba? Genişletmek için tıkla... Ürün duruyor fiyat güncellenmiştir. 50 dolar olmuş.
Şahap Tanrıkulu dedi: Haber var mı aceba? Genişletmek için tıkla... Ürün duruyor fiyat güncellenmiştir. 50 dolar olmuş.
Şahap Tanrıkulu Megapat Katılım 10 Ekim 2014 Mesajlar 334 Makaleler 9 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uluslararası İlişkiler Öğrencisi 26 Temmuz 2020 #12 Iki aydır yazıyoruz cevap vermiyorsun, sonrada fiyat yükseldi diye geliyorsun. Ne fırsatçı adamsın ya.
Iki aydır yazıyoruz cevap vermiyorsun, sonrada fiyat yükseldi diye geliyorsun. Ne fırsatçı adamsın ya.
D deleteaccount123 Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 861 Çözümler 3 27 Temmuz 2020 #13 Şahap Tanrıkulu dedi: Iki aydır yazıyoruz cevap vermiyorsun, sonrada fiyat yükseldi diye geliyorsun. Ne fırsatçı adamsın ya. Genişletmek için tıkla... Ancak müsait oldum hocam fırsatçılık yapmıyorum yanlış algı yapmayın.
Şahap Tanrıkulu dedi: Iki aydır yazıyoruz cevap vermiyorsun, sonrada fiyat yükseldi diye geliyorsun. Ne fırsatçı adamsın ya. Genişletmek için tıkla... Ancak müsait oldum hocam fırsatçılık yapmıyorum yanlış algı yapmayın.