Fifine K688 vs Audio-Technica ATR2500X

Strow

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Selam dostlar, 5000TL bütçe ile mikrofon arayışına girdim ve uzun süren araştırmalarım sonucu bu iki modeli gözüme kestirdim. Amacım iletişim sırasında ses kalınlık doğruluğu, netlik ve doğru ton. Yani mümkün olduğunca gerçek sesimi karşıya iletebilmek, malum şu anki kulaklık mikrofonum sesimi iletirken fazla inceltiyor. RGB ve gösteriş seven birisi değilim ancak tasarıma önem verdiğim söylenebilir, bu iki mikrofonu kıyaslayacak olsak hangisini almak mantıklı olacaktır? Ayrıca bu bütçeye yakın fiyatta olan farklı mikrofon önerilerine de açığım. Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim.

Fifine K688 XLR/USB Dinamik Mikrofon

Audio-Technica ATR2500X USB Condenser Mikrofon

Fifine öneririm hocam, bir alt modelini kullanıyorum ve her konuda gayet tatmin edici.

Kendi yazılımı var mı hocam? Bir kusurunu gördünüz mü?

Kendi yazılımı bildiğim kadarıyla yok ama hiç araştırmadım. Kusur olarak şunu söyleyebilirim kendi içinden çıkan tutma kolu fazla hassas gibi geldi. Daha kaliteli bir kol daha iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…