Fifine mikrofon alınır mı?

Hocam Fifine mikrofon konusunda cok iyi bir markadır bütçe dostudur ama daha iyi mikrofonlar illaki var ama bence alabilirsiniz sadece masanızda durmasını istemiyorsanız yanına ayrı olarak stant almayın stant ile beraber satılanı tercih edin. İyi akşamlar.

Hocam Fifine mikrofon konusunda cok iyi bir markadır bütçe dostudur ama daha iyi mikrofonlar illaki var ama bence alabilirsiniz sadece masanızda durmasını istemiyorsanız yanına ayrı olarak stant almayın stant ile beraber satılanı tercih edin. İyi akşamlar.
2000tl bütçe ile ariyorum onemli olan sesim karşı tarafa anlaşılır gitsin ve etraftaki sesleri almasın öneriniz varsa değerlendirebilirim.Stand ile birlikte olanı aliexpresste bulamadım birde masaya montelemek için masa derinliğim çok fazla yok uyup uyumayacağını kestiremiyorum tam birde bu versiyonu daha az yer kaplar diye düşünüyorum.

2000TL bütçe ile ariyorum onemli olan sesim karşı tarafa anlaşılır gitsin ve etraftaki sesleri almasın öneriniz varsa değerlendirebilirim. Stant ile birlikte olanı AliExpress'te bulamadım bir de masaya montelemek için masa derinliğim çok fazla yok uyup uyumayacağını kestiremiyorum tam bir de bu versiyonu daha az yer kaplar diye düşünüyorum.

Hocam Fifine'nın bu modeli iyi merak etmeyin

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı