Fifine mikrofon önerisi

Alperenzer0

Decapat
Daha fazla  
Yayıncı olmak gibi bir hedefim var onun için mikrofon arayışındayım. Uzun süredir baktığım markalardan en iyi ve kalitelisi Fifine gibi duruyor bundan dolayı 3000TL gibi bir fiyata Fifine mikrofon alacağım fakat şu an aktif olarak Gamepower bir kulaklık kullanıyorum, sesi güzel veriyor mikrofonu kotu ondan dolayı mikrofonunu kullanmayıp mikrofon almayı istiyorum ama Fifine Ampligame H6 kulaklığını da almayı istemiyor değilim. Mikrofon performansı çok iyi geldi ama mikrofon almak daha sağlıklı olur gibi geliyor falan. Size danışmak istedim. Siz olsanız ne seçerdiniz?

Yayıncı olarak bugünlerde başarı yakalamak çok zor bu yüzden sadece yayıncılık için kullanacağınız hiçbir ekipman almanızı tavsiye etmem. Bunun yerine aynı fiyata mikrofonlu kulaklık almak daha mantıklı olacaktır.

Yayıncı olarak bugünlerde başarı yakalamak çok zor bu yüzden sadece yayıncılık için kullanacağınız hiçbir ekipman almanızı tavsiye etmem. Bunun yerine aynı fiyata mikrofonlu kulaklık almak daha mantıklı olacaktır.

Hobi olarak yapacağım zaten profesyonel olacağımı düşünmüyorum ama fikriniz mantıklı geldi teşekkür ederim Fifine H6 kulaklığa bakar mısınız onun mikrofonu nasıl yeterliyse onu alırım.

Kaliteli bir marka olduğundan sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum ama bu fiyata ben olsam Razer, Steelseries birşey alırdım. Yine de size kalmış tabii.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı