Fight night champion oynayan var mı?

Politbey

Hectopat
Makaleler
1
İki ay kadardır Xbox Game Pass ile oynuyorum Türk kimseyi göremedim oynayan yok galiba pek.

2011-2012'de PS3'te saatlerimin geçtiği oyun. Online'da herkes gard alıp bekler, sizin karakterin staminası azaldığında da atağa geçerler.

Xenia Canary indirmiştim bir ara, orada oynuyordum.

EA artık Fight Night serisini devam ettirmiyor maalesef. Yeni bir oyun göremeyeceğiz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu soundtracki özledim vallahi

2011’de çıkan bir oyun olmasına rağmen bugün bile keyifle oynanabilecek kadar iyi yapılmış. EA yenisini yapmasın zaten tüm serileri mahvetti fifalar rezil durumda.

2011’de çıkan bir oyun olmasına rağmen bugün bile keyifle oynanabilecek kadar iyi yapılmış. EA yenisini yapmasın zaten tüm serileri mahvetti fifalar rezil durumda.
Evet, haklısınız. Fight Night Champion'ın sevdiğim bir diğer özelliği de çıkan ilk ve son hikayeli Fight Night oyunu olması. Bundan önceki serilerde hikaye yoktu hiç. Xbox'ım olsa online oynardım şu zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…