Nyxa Hectopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.430 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Kasım 2025 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diğer platformlarda fiyatlar şu şekilde; PS Store: FIGHTING EX LAYER (Standard Version) - 42 TL Nintendo: FIGHTING EX LAYER ANOTHER DASH Full Package - $24.99 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Diğer platformlarda fiyatlar şu şekilde; PS Store: FIGHTING EX LAYER (Standard Version) - 42 TL Nintendo: FIGHTING EX LAYER ANOTHER DASH Full Package - $24.99 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 2.193 Çözümler 13 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #2 37 TL...
Angelpine Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 372 Çözümler 5 Yer Karabük & Balıkesir 3 Kasım 2025 #3 Bu oyunun indirimsiz fiyatı 40$'mış şimdi neden indirimsiz fiyatını 0,89$'a çektiler?
Nyxa Hectopat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.430 Makaleler 1 Çözümler 4 3 Kasım 2025 #4 Angelpine dedi: Bu oyunun indirimsiz fiyatı 40$'mış şimdi neden indirimsiz fiyatını 0,89$'a çektiler? Genişletmek için tıkla... Arika'nın 30. yıldönümü nedeniyle fiyatlar düşürülmüş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Angelpine dedi: Bu oyunun indirimsiz fiyatı 40$'mış şimdi neden indirimsiz fiyatını 0,89$'a çektiler? Genişletmek için tıkla... Arika'nın 30. yıldönümü nedeniyle fiyatlar düşürülmüş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Angelpine Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 372 Çözümler 5 Yer Karabük & Balıkesir 3 Kasım 2025 #5 Nyxa dedi: Arika'nın 30. yıldönümü nedeniyle fiyatlar düşürülmüş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Geçici mi kalıcı mı onu bulamadım ama önemi yok. Bu fiyat için uygun bir oyun gibi.
Nyxa dedi: Arika'nın 30. yıldönümü nedeniyle fiyatlar düşürülmüş. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Geçici mi kalıcı mı onu bulamadım ama önemi yok. Bu fiyat için uygun bir oyun gibi.
He stole my money Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 14.109 Çözümler 153 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 11 Pro (24H2) | R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Exceria Plus G3 1TB + Toshiba 7200RPM 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R Lenovo R24e (Bayou F80) - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite Honor 400 8/256GB Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #6 İçinde hikaye modu yok bu arada. Sadece Arcade ve Online. Oyunda ki bazı karakterlerde Fatal Fury veya King of Fighters'tan aşina olduğumuz kişiler. Kırmızılı eleman olaran Terry gibi.
İçinde hikaye modu yok bu arada. Sadece Arcade ve Online. Oyunda ki bazı karakterlerde Fatal Fury veya King of Fighters'tan aşina olduğumuz kişiler. Kırmızılı eleman olaran Terry gibi.
X xxmurat14 Megapat Katılım 8 Aralık 2015 Mesajlar 95 3 Kasım 2025 #7 Bu bildiğin EX2 plus. Çocukluğumun oyuınu. Sadece Terry'nin neden burada olduğunu anlamadım. Neyse aldım gitti
Bu bildiğin EX2 plus. Çocukluğumun oyuınu. Sadece Terry'nin neden burada olduğunu anlamadım. Neyse aldım gitti
go ask alice Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2019 Mesajlar 2.941 Çözümler 6 Yer Mother Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2025 #8 xxmurat14 dedi: Bu bildiğin EX2 plus. Çocukluğumun oyuınu. Sadece Terry'nin neden burada olduğunu anlamadım. Neyse aldım gitti Genişletmek için tıkla... Keşke Ex serisi full gelse. Terry de misafir oyuncu gibi tatlandırılmış.
xxmurat14 dedi: Bu bildiğin EX2 plus. Çocukluğumun oyuınu. Sadece Terry'nin neden burada olduğunu anlamadım. Neyse aldım gitti Genişletmek için tıkla... Keşke Ex serisi full gelse. Terry de misafir oyuncu gibi tatlandırılmış.
Sinister Sister Centipat Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 221 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2025 #9 Arika ve Capcom EX serisini ortak yaptılar ve anlaşma sağlayamıyor galiba o yüzden Street Fighter EX serisi gelmiyor. Arika da sadece kendi karakterlerinden EXLayer diye oyun yapmış haklı olarak.
Arika ve Capcom EX serisini ortak yaptılar ve anlaşma sağlayamıyor galiba o yüzden Street Fighter EX serisi gelmiyor. Arika da sadece kendi karakterlerinden EXLayer diye oyun yapmış haklı olarak.
X xxmurat14 Megapat Katılım 8 Aralık 2015 Mesajlar 95 4 Kasım 2025 #10 go ask alice dedi: Keşke Ex serisi full gelse. Terry de misafir oyuncu gibi tatlandırılmış. Genişletmek için tıkla... Alıp geri iade ettim. Playstationdaki hissiyat yok.
go ask alice dedi: Keşke Ex serisi full gelse. Terry de misafir oyuncu gibi tatlandırılmış. Genişletmek için tıkla... Alıp geri iade ettim. Playstationdaki hissiyat yok.