Yavuzafs Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 1 22 Şubat 2024 #1 Figma nedir? Öğrenmeye değer mi? Photoshop muadili mi?
4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 22 Şubat 2024 #2 Yavuzafs dedi: Figma nedir? Öğrenmeye değer mi? Photoshop muadili mi? Genişletmek için tıkla... Değer. Photoshop’a göre daha basit daha çok UI tasarımcıları kullanıyor.
Yavuzafs dedi: Figma nedir? Öğrenmeye değer mi? Photoshop muadili mi? Genişletmek için tıkla... Değer. Photoshop’a göre daha basit daha çok UI tasarımcıları kullanıyor.
Yavuzafs Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 1 22 Şubat 2024 #3 473562 dedi: Değer. Photoshop'a göre daha basit daha çok UI tasarımcıları kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ileride web yazılımı öğrenmek istiyorum faydası olur mu?
473562 dedi: Değer. Photoshop'a göre daha basit daha çok UI tasarımcıları kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ileride web yazılımı öğrenmek istiyorum faydası olur mu?
4 473562 Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 886 Makaleler 2 Çözümler 12 22 Şubat 2024 #4 Yavuzafs dedi: Hocam ileride web yazılımı öğrenmek istiyorum faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu genel olarak tasarımcıların işi yazılımcıların değil. Çok faydası olmaz ama örnek olarak tasarımı çok iyi yaparsanız çeşitli araçlarla tasarımınızı siteye çevirebilirsiniz ama bu işte yazılımdan çıkar ve boyut sorunları vb. çıkar.
Yavuzafs dedi: Hocam ileride web yazılımı öğrenmek istiyorum faydası olur mu? Genişletmek için tıkla... Bu genel olarak tasarımcıların işi yazılımcıların değil. Çok faydası olmaz ama örnek olarak tasarımı çok iyi yaparsanız çeşitli araçlarla tasarımınızı siteye çevirebilirsiniz ama bu işte yazılımdan çıkar ve boyut sorunları vb. çıkar.