Figür boyalı mı yoksa boyasız mı alınmalı?

M1sterXeq

Decapat
Daha fazla  
Merhaba iyi Sosyaller Jinx figür almak istiyorum ama boyalı halde 740 boyasız halde başka bir satıcıda 200 TL. Alsam nasıl boya yapacağımı bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkür ederim.

Not: Fotoğraf yükleyemiyorum. Dolap linki koymak yasak mı bilmiyorum.

Boyamak eğlenceli ama profesyonel şekilde boyamak çok zor bir şey. Boyalar ve fırçalar için de ayrıca masraf yapman gerekiyor zaten. O yüzden aşağı yukarı aynı fiyata denk gelir.

Hocam öyle de bilmiyorum komisyonla 800 TL oluyor.

Boyamak eğlenceli ama profesyonel şekilde boyamak çok zor bir şey. Boyalar ve fırçalar için de ayrıca masraf yapman gerekiyor zaten. O yüzden aşağı yukarı aynı fiyata denk gelir. Link koyabilirsin.

‎Dolap - İkinci El Alışveriş 800 TL olan bu hocam.
‎Dolap - İkinci El Alışveriş diğeri de bu renksiz olan.

Daha sonra da başka figürler alacaksan, boya ve fırça takımı da alıp boyasız alıp kendin boyayabilirsin. Ama tek seferlik olacaksa direkt boyalı olanı al.

Daha sonra da almayı düşünüyorum tabii ama boyama nasıl yapılır hiç bilmiyorum.

Daha sonra da başka figürler alacaksan, boya ve fırça takımı da alıp boyasız alıp kendin boyayabilirsin. Ama tek seferlik olacaksa direkt boyalı olanı al.

Hocam Riot'un kendi sitesinde figür var ama neden o kadar pahalı sizce.

Son düzenleme:
O orijinnal, lisanslı ve premium kalitede bir üründür. Dolap'takiler 3D yazıcı ile yapılmış, lisanssız ürünler. Serbest piyasa, herkes istediği fiyata satıyor. Ben de kendim hobi için arada sırada figür basıyorum ve boyuyorum. Zor ve zahmetli bir iş.

O orijinnal, lisanslı ve premium kalitede bir üründür. Dolap'takiler 3D yazıcı ile yapılmış, lisanssız ürünler. Serbest piyasa, herkes istediği fiyata satıyor. Ben de kendim hobi için arada sırada figür basıyorum ve boyuyorum. Zor ve zahmetli bir iş.

Hocam boyama çok zor geldi. Eskiden Riot Collection satıyormuş ama şimdi yok piyasada. Sanırım boya alsam da yapamayacağım. Ayrıca siz yapıp satıyor musunuz?

Ben satış amaçlı yapmıyorum. Modellere bir bakabilirim ama. Çok teferruatlı şeyler değilse yaparım.

Hocam bu wild driftte arcane deha Jinx var ona bayıldım ama hiçbir yerde tasarımını bulamadım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu skin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı