Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.679 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar Dün 19:55 #11 Novelist dedi: Bu FT1'lerin kutusundan cikan kablo. Bir daha dengeli kabloya ihtiyacin olursa Çin'den openhearth tercih et. Genişletmek için tıkla... Openhearth'ları görmüştüm baya kaliteli duruyorlar da Türkiye'den temin edilebiliyor diye bunu aldım. Beklemek istemedim.
Novelist dedi: Bu FT1'lerin kutusundan cikan kablo. Bir daha dengeli kabloya ihtiyacin olursa Çin'den openhearth tercih et. Genişletmek için tıkla... Openhearth'ları görmüştüm baya kaliteli duruyorlar da Türkiye'den temin edilebiliyor diye bunu aldım. Beklemek istemedim.
Novelist Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 5.396 Çözümler 12 Dün 22:12 #12 FT1 Oratory Dropbox www.dropbox.com Nano Oratory Dropbox www.dropbox.com Benım ayarlarım Nano FT1 Hangı amfı olursa olsun yuksek guc ayarında kullanırım, yuksek sesle muzık dınlerım. Son düzenleme: Dün 22:23
FT1 Oratory Dropbox www.dropbox.com Nano Oratory Dropbox www.dropbox.com Benım ayarlarım Nano FT1 Hangı amfı olursa olsun yuksek guc ayarında kullanırım, yuksek sesle muzık dınlerım.