Fiio K7 vs topping DX3 Pro+

erdemlee

Megapat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar, 130 ohm kulaklık için ve ileriye de dönük başka kulaklıklar için dac/amp önerisine ihtiyacım var. Şu anki kulaklığımın ses karakterine göre DX3 daha mantıklı geliyor, daha nötr bir sese sahip olduğu için araştırmalarıma oranla. Fiio K7 sanırım bas detaylarını daha fazla veriyor. Şu anki kulaklığımda da basla çok fazla boğulmak istemiyorum. Ama k7'deki balanslı çıkış ileriye yönelik olması açısından beni çok çeliyor. Şu an, balanssız DX3 kulaklığımı çok rahat besler ama çok kararsız kaldım. R2r ya da mqa destekli bir cihaz olmasına da gerek yok. Güzel yorumlarınızı bekliyorum.

Kullandığın kulaklığa ve dinlediğin müzik tarzına göre değişkenlik gösterir. Topping daha flat daha analitik çalar fiio k7 de hemen hemen aynı ben ikisinide kullandım. O fiyat bandında bir ürün arıyorsan ve openback bir kulaklık kullanıyorsan biraz daha renkli ve sıcak çalan bir ürün önerebilirim. Benimde güncel olarak kullandığım ifi zen dac v2 veya chord mojo öneriyorum sana. Fiio k7 topping dx3 pro+ chord mojo ve ifi zen dac v2 yi deneyimlediğim kulaklıklar : Hifiman Arya , edition xs , sundara, sennheiser hd 660 v2 , aune ar5000 , beyerdynamic dt 1990 ifi ve chord mojo daha renkli ve sıcak çaldığı için daha iyi sonuç verdi diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…