mehmet.efe.1029 Zeptopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #1 Filament bir anda az akmaya başladı. Elimle ittiğimde gelse bile çıktı aldığımda az akıyor Noozle'ı temizledim herhangi bir tıkanıklık yok. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2025
Filament bir anda az akmaya başladı. Elimle ittiğimde gelse bile çıktı aldığımda az akıyor Noozle'ı temizledim herhangi bir tıkanıklık yok.
Çözüm leanardo di capriyo 15 Nisan 2025 mehmet.efe.1029 dedi: Az akmasından kastım çok ince ve neredeyse yok denecek kadar akıyor aksa bile dediğim gibi çok ince akıyor. Genişletmek için tıkla... Nozzle tıkanmıştır cold pull yapmayı deneyin. mehmet.efe.1029 dedi: Aynı zamanda filamenti cihazdan çıkardığımda ucundan çok uzun bir bölümün erimiş şekilde çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü içinde erimiş halde çıkardığınızda uzuyor.
mehmet.efe.1029 dedi: Az akmasından kastım çok ince ve neredeyse yok denecek kadar akıyor aksa bile dediğim gibi çok ince akıyor. Genişletmek için tıkla... Nozzle tıkanmıştır cold pull yapmayı deneyin. mehmet.efe.1029 dedi: Aynı zamanda filamenti cihazdan çıkardığımda ucundan çok uzun bir bölümün erimiş şekilde çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü içinde erimiş halde çıkardığınızda uzuyor.
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 13 Nisan 2025 #2 E-step ayarınızı yapın. Artı 0 Eksi
KS KS mehmet.efe.1029 Zeptopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2025 #3 leanardo di capriyo dedi: E-step ayarınızı yapın. Genişletmek için tıkla... Az akmasından kastım çok ince ve neredeyse yok denecek kadar akıyor aksa bile dediğim gibi çok ince akıyor mehmet.efe.1029 dedi: Az akmasından kastım çok ince ve neredeyse yok denecek kadar akıyor aksa bile dediğim gibi çok ince akıyor Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda filamenti cihazdan çıkardığımda ucundan çok uzun bi bölümün erimiş şekilde çıkıyor Artı 0 Eksi
leanardo di capriyo dedi: E-step ayarınızı yapın. Genişletmek için tıkla... Az akmasından kastım çok ince ve neredeyse yok denecek kadar akıyor aksa bile dediğim gibi çok ince akıyor mehmet.efe.1029 dedi: Az akmasından kastım çok ince ve neredeyse yok denecek kadar akıyor aksa bile dediğim gibi çok ince akıyor Genişletmek için tıkla... Aynı zamanda filamenti cihazdan çıkardığımda ucundan çok uzun bi bölümün erimiş şekilde çıkıyor
leanardo di capriyo Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 837 Çözümler 37 Yer istanbul 15 Nisan 2025 #4 mehmet.efe.1029 dedi: Az akmasından kastım çok ince ve neredeyse yok denecek kadar akıyor aksa bile dediğim gibi çok ince akıyor. Genişletmek için tıkla... Nozzle tıkanmıştır cold pull yapmayı deneyin. mehmet.efe.1029 dedi: Aynı zamanda filamenti cihazdan çıkardığımda ucundan çok uzun bir bölümün erimiş şekilde çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü içinde erimiş halde çıkardığınızda uzuyor. Artı 0 Eksi Çözüm
mehmet.efe.1029 dedi: Az akmasından kastım çok ince ve neredeyse yok denecek kadar akıyor aksa bile dediğim gibi çok ince akıyor. Genişletmek için tıkla... Nozzle tıkanmıştır cold pull yapmayı deneyin. mehmet.efe.1029 dedi: Aynı zamanda filamenti cihazdan çıkardığımda ucundan çok uzun bir bölümün erimiş şekilde çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Çünkü içinde erimiş halde çıkardığınızda uzuyor.
KS KS mehmet.efe.1029 Zeptopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2025 #5 leanardo di capriyo dedi: Nozzle tıkanmıştır cold pull yapmayı deneyin. Çünkü içinde erimiş halde çıkardığınızda uzuyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hotend tıkanıklığı varmış borunun hasarlı kısmını kesip e-step ayarı yapınca düzeldi. Artı 0 Eksi
leanardo di capriyo dedi: Nozzle tıkanmıştır cold pull yapmayı deneyin. Çünkü içinde erimiş halde çıkardığınızda uzuyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm hotend tıkanıklığı varmış borunun hasarlı kısmını kesip e-step ayarı yapınca düzeldi.