Hocam tıkanma dışında dedikleriniz filamentten kaynaklı değildir. Filament noozle ın ucundan çıkarken baloncuk falan çıkarıyor muydu?Merhaba. Porima filament almıştım, dün geldi. Aldığıma bin kere pişman oldum. Yazıcı sürekli tıkanıyor, tablayı tutmuyor, filament çıkmıyor. 15 baskıda bir kere olsun başarılı sonuç vermedi. 3 tane almıştım kalan 2 taneyi iade edeceğim. Bana üzmeyecek düzgün bir filament önerir misiniz? PLA olmalı, çok kaliteli basabilmeli. Esun düşünüyorum. Daha iyi öneriniz varsa söyler misiniz? Creality ve esun arasında kaldım. Daha çok daha iyi öneri varsa bekliyorum.
beta,creality,esun kullananın hocam,bazen flamentler bayatlayabiliyor maalesef ondanda olabilir,eğer başka açma şansınız varsa bakın derim benimde başıma gelmişti,bu arada yazıcınızın modeli nedir merak ettimMerhaba. Porima filament almıştım, dün geldi. Aldığıma bin kere pişman oldum. Yazıcı sürekli tıkanıyor, tablayı tutmuyor, filament çıkmıyor. 15 baskıda bir kere olsun başarılı sonuç vermedi. 3 tane almıştım kalan 2 taneyi iade edeceğim. Bana üzmeyecek düzgün bir filament önerir misiniz? PLA olmalı, çok kaliteli basabilmeli. Esun düşünüyorum. Daha iyi öneriniz varsa söyler misiniz? Creality ve esun arasında kaldım. Daha çok daha iyi öneri varsa bekliyorum.
Yazıcılarını sevmem ama flamentleri harikuladeYazıcınızın markası neydi hocam?
Hocam ben Creality Hyper-Series kullanıyorum ve gayet memnumum.
Yazıcılarıda gayet iyi bencebeta,creality,esun kullananın hocam,bazen flamentler bayatlayabiliyor maalesef ondanda olabilir,eğer başka açma şansınız varsa bakın derim benimde başıma gelmişti,bu arada yazıcınızın modeli nedir merak ettim
Yazıcılarını sevmem ama flamentleri harikulade
Hocam tıkanma dışında dedikleriniz filamentten kaynaklı değildir. Filament noozle ın ucundan çıkarken baloncuk falan çıkarıyor muydu?
Yazıcınızın markası neydi hocam?
Hocam ben Creality Hyper-series kullanıyorum ve gayet memnumum.
Hayır çıkmıyor.
dişlinin olduğu kısmı açtım filament sıkışmış sorunu çözdüm 2 defa oldu bugün aynı sorunHocam çıkmıyorsa filament değiştirmek yerine makineyi kullanabilmeye yoğunlaşın porima kalitesiz bir marka değil.
Porima ile bir deneme daha yaptım bu sefer basabildi bir daha aynı sorunu yaşarsam Creality marka filament alırım.
Dişlinin olduğu kısmı açtım filament sıkışmış sorunu çözdüm 2 defa oldu bugün aynı sorun.
Merhaba. Porima filament almıştım, dün geldi. Aldığıma bin kere pişman oldum. Yazıcı sürekli tıkanıyor, tablayı tutmuyor, filament çıkmıyor. 15 baskıda bir kere olsun başarılı sonuç vermedi. 3 tane almıştım kalan 2 taneyi iade edeceğim. Bana üzmeyecek düzgün bir filament önerir misiniz? PLA olmalı, çok kaliteli basabilmeli. Esun düşünüyorum. Daha iyi öneriniz varsa söyler misiniz? Creality ve esun arasında kaldım. Daha çok daha iyi öneri varsa bekliyorum.