File Zilla'dan dosyaları yükle yapınca resimler gidiyor

merhababenahmet

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yazılımda yeniyim ve file zilladan bir web sitesi oluşturmaya çalışıyorum. Ancak file zillada dosyaları yükle deyince resimler (image) gidiyor. .html dosyaları kalıyor. Bunun sebebi nedir? Ben dosyaların ismini index.html olarak yapmadım o yüzden olabilir mi? Bilenler cevaplarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
Dosya yükleme işlemi sırasında resimlerin kaybolması, birkaç farklı nedenden kaynaklanabilir:

1. Dosya transfer modu hatalı: FileZilla'da dosya transfer modunun "Binary" olarak ayarlanması gerekir. Eğer "ASCII" modunda ayarlanmışsa, resim dosyaları bozulabilir ve görüntülenemez hale gelebilir.
  2. Bağlantı kopukluğu: FileZilla kullanırken bağlantı kopması, dosya transferi sırasında hata oluşmasına neden olabilir ve dosyalar bozulabilir. Bağlantı kopukluğunu önlemek için, bağlantınızı sürekli olarak izleyin ve bağlantı kopması durumunda tekrar bağlanmaya çalışın.
  3. Disk yetersizliği: Eğer yükleme yapmak istediğiniz dosyaların boyutu sunucunuzdaki disk alanından daha büyükse, dosya yükleme işlemi başarısız olabilir ve dosyalar kaybolabilir.
  4. Sunucu tarafındaki hata: Sunucu tarafında yapılan yanlış ayarlar ya da sunucuda meydana gelen teknik sorunlar, dosya yükleme işlemi sırasında hata oluşmasına neden olabilir. Bu durumda, sunucunuzla ilgili olarak gerekli çözümleri yapmanız gerekmektedir.
Bu sorunları çözmenize yardımcı olacak bir ya da birkaç çözüm bulunabilir. Dosyalarınızı kaybetmemek için, dosyaları yüklemeden önce yedeklerini almanız ve dosya transfer sırasında bağlantınızı sürekli olarak izlemeniz önerilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…