Python FileNotFoundError hatası

Osaoki

Hectopat
Daha fazla  
Dosya açma ve oluşturma konusunda Jupyter Python kullanırken böyle bir hata rastladım çözümleyemedim hata nerede bulamadım. Yardımcı olur musunuz size zahmet?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-24 111123.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-24 111123.png
    107,7 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Jupyter hiç kullanmadım, ancak kodunuzda bir hata yok ve bu hata Jupyter'e özgü gibi duruyor. Sizin için biraz araştırma yapınca girdiğiniz dosya konumunun, "C:/Users/User/Desktop/Bilgiler.txt", yanlış olduğuna işaret edildiğini görüyorum.

• Klasörler doğru mu?
  • "w" parametresi var olan dosyalar için kullanılır. Dosyanın varlığından emin değilseniz "w+" kullanabilirsiniz.

"w" parametresi var olan dosyalar için kullanılır. Dosyanın varlığından emin değilseniz "w+" kullanabilirsiniz.

Mesajınız kısmen doğru ancak burası pek doğru değil. w modunda da w+ modunda da dosya eğer yoksa oluşturulur, dizin var olduğu sürece. Deneyerek görebilirsiniz.

Tahminimce C:/Users/User klasörü mevcut değil, User kısmı düzeltilmeli gibi.

Hata Jupyter'e de özgü değil gibi duruyor, pek sanmıyorum.

Mesajınız kısmen doğru ancak burası pek doğru değil. w modunda da w+ modunda da dosya eğer yoksa oluşturulur, dizin var olduğu sürece. Deneyerek görebilirsiniz.

Tahminimce C:/Users/User klasörü mevcut değil, User kısmı düzeltilmeli gibi.

Hata Jupyter'e de özgü değil gibi duruyor, pek sanmıyorum.
Teşekkür ederim. Aklımda yanlış kalmış demek ki. :)

Mesajınız için hepinize teşekkür ederim. Desktop kısmı olmamalıymış. Yardım için teşekkür ederim :)

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-24 142644.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-24 142644.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 34

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı