Python FileNotFoundError hatası

Osaoki

Hectopat
Daha fazla  
Dosya açma ve oluşturma konusunda Jupyter Python kullanırken böyle bir hata rastladım çözümleyemedim hata nerede bulamadım. Yardımcı olur musunuz size zahmet?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-24 111123.png
    107,7 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
Jupyter hiç kullanmadım, ancak kodunuzda bir hata yok ve bu hata Jupyter'e özgü gibi duruyor. Sizin için biraz araştırma yapınca girdiğiniz dosya konumunun, "C:/Users/User/Desktop/Bilgiler.txt", yanlış olduğuna işaret edildiğini görüyorum.

• Klasörler doğru mu?
  • "w" parametresi var olan dosyalar için kullanılır. Dosyanın varlığından emin değilseniz "w+" kullanabilirsiniz.

"w" parametresi var olan dosyalar için kullanılır. Dosyanın varlığından emin değilseniz "w+" kullanabilirsiniz.

Mesajınız kısmen doğru ancak burası pek doğru değil. w modunda da w+ modunda da dosya eğer yoksa oluşturulur, dizin var olduğu sürece. Deneyerek görebilirsiniz.

Tahminimce C:/Users/User klasörü mevcut değil, User kısmı düzeltilmeli gibi.

Hata Jupyter'e de özgü değil gibi duruyor, pek sanmıyorum.

Teşekkür ederim. Aklımda yanlış kalmış demek ki.

Mesajınız için hepinize teşekkür ederim. Desktop kısmı olmamalıymış. Yardım için teşekkür ederim

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-24 142644.png
    6,8 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…