FileZilla "Future home of something quite cool." Hatası

grafikibrahim24

Decapat
Gördüğünüz gibi siteyi yükledim.
378432

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fakat resimde gördüğünüz hatayı alıyorum. Web sitemi yayınlamak için neyi yanlış yaptım?
378433

Sağdaki tüm dosyaları silip, kendi dosyalarını atmayı denesene.
"Web Sayfam" klasörünü "websayfam" olarak değiştirip, adres satırını da uygun şekilde düzenleyerek dener misiniz?
Evet bu olabilir. Türkçe karakterler ve boşlukları sunucu algılamıyor. Boşluk yerine "_" kullanabilirsin.

Arkadaşlar türkçe karakter sorunu olmasın diye boşluğu sildim. Ayrıca public_ftp'ye de kopyaladım. Olmuyor aynı hata. Yahu anlayan biri teamweaver ile bağlansa da yardım etse.. :(

Alınan hatayla ilgili araştırma yaptım, çözüm olarak dns değişikliği önerilmiş. Domain'i konuya eklersen dns kayıtlarını kontrol edip, eksik / yanlış birşey varsa uyarıda bulunabiliriz.

Alınan hatayla ilgili araştırma yaptım, çözüm olarak dns değişikliği önerilmiş. Domain'i konuya eklersen dns kayıtlarını kontrol edip, eksik / yanlış birşey varsa uyarıda bulunabiliriz.

Web tasarım işlerinde çok tecrübesizim. Godady sitesinden domain&hosting satın aldım ama, domain i nereden nasıl ekleyeceğim hiç bilmiyorum.

Şu video'yu izlersen fikir verecektir hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu video'yu izlersen fikir verecektir hocam.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu sabahta izledim de, adam New Domain Name ve Subdomain yazıp videoyu bitiriyor hiç bir şey anlamıyorum ki :(

378463

Zannediyorum Cpanel'e sahip aldığınız hosting. Cpanel'de dns zone bölümünden bu domaine ait dns bilgisine göz atın. Size yanlış gelen ters birşey yoksa, intodns.com websitesine domain adını yazarak, domainin hangi dns bilgisine sahip olduğuna bakın. Burda yazan bilgiler dns zone bölümünde yazanlarla uyuşmalı, uyuşmuyorsa eğer godaddy üzerinden domaine ait dns bilgilerini kontrol edin, sorun ordadır.

Zannediyorum Cpanel'e sahip aldığınız hosting. Cpanel'de dns zone bölümünden bu domaine ait dns bilgisine göz atın. Size yanlış gelen ters birşey yoksa, intodns.com websitesine domain adını yazarak, domainin hangi dns bilgisine sahip olduğuna bakın. Burda yazan bilgiler dns zone bölümünde yazanlarla uyuşmalı, uyuşmuyorsa eğer godaddy üzerinden domaine ait dns bilgilerini kontrol edin, sorun ordadır.

Bazı ünlem işaretleri ve birtane de hata işareti var. Bana teamweaver ile bağlanıp yapabilir misin
çok fazla zamanını almayacaksam? Gerçekten hiç anlamıyorum bu işlerden, tek istediğim kendime bir portfolyo sitesi açmaktı. Bir sürü yere konu açıp, videolar izleyip sitemi hazırladım ama şimdi yayınlamada problem yaşıyorum :(

cPanel, intoDNS, GodadyTR, FileZilla hepsini açtım ama ne yapacağım nereye ne yükleyeceğim hiç bilmiyorum.
378476

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı