D demir216 Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2021 #1 Ben bu kodu çok araştırdım. Normal HTML dosyası olarak açılınca oluyor ancak Hosting üzerinden yapınca olmuyor. Bana kodunu yazabilir misiniz lütfen? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Nisan 2021
Ben bu kodu çok araştırdım. Normal HTML dosyası olarak açılınca oluyor ancak Hosting üzerinden yapınca olmuyor. Bana kodunu yazabilir misiniz lütfen?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 20 Nisan 2021 #2 <link rel="shortcut icon" type="image/png" href="/favicon.png"/>
Arch or Not Hectopat Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.129 Makaleler 7 Çözümler 14 Yer İzmir/Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci, Beginner Web Programmer 20 Nisan 2021 #3 Çözüldü: Sitenin sekme bölümüne fotoğraf eklemek Yaptığım sitenin sekmesine fotoğraf eklemek istiyorum. Bunu kodlar ile mi yapmam gerek yoksa host mu açacağım? HTML olarak şu anlık. www.technopat.net
Çözüldü: Sitenin sekme bölümüne fotoğraf eklemek Yaptığım sitenin sekmesine fotoğraf eklemek istiyorum. Bunu kodlar ile mi yapmam gerek yoksa host mu açacağım? HTML olarak şu anlık. www.technopat.net