Filezilla'ya Remote Upload

Direk link'ten demek istediğin tarayıcı üzerinden mi? Eğer böyle ise Linux hosting için cPanel'de Dosya yüklemek için bir icon bulunmakta. Fakat müthiş derecede uğraştırıyor.

Free PHP FTP Uploader Script | Shafiul Azam's Weblog

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada anlatılmış aslında yapmak istediğim ama php bilgim sıfır olduğu için bir yerlerde hata yapıyorum. Video'da tam olarak yapmak istediğim şey var ama script i vermemiş videoda. Script i ilk attığım linkte buldum ama hata veriyor. Sadece server adı , kullanıcı adı ve şifreyi kendim yazıyorum diğer yerler aynı mı kalıyor acaba? Yoksa değişmesi gereken başka yerlerde mi var?

Genel olarak hazır script kurulumun da istenilen bilgiler değiştirilir. Bunlar %99 veri tabanı bilgileridir. Senin vermiş bağlantıda sadece düzenlenmesi gereken kısım 11. 12. 13. satırlar. Tabii aşka bir alanda değişiklik olacağını sanmıyorum. Birde 15. satırda dosyaları nereye yükleyeceğini belirtmiş. Dilersen değiştirirsin ama tavsiye etmem.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı