Raxana Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 383 Çözümler 2 Yer Kıbrıs Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Nisan 2021 #11 Efekan Cesur dedi: Intel(r) Celeron(r) CPU N3060 @1.60GHz, 8 GB RAM, Intel(r) HD Graphics. Casper Nirvana C300 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyin bir derim. Denedikten sonra da nasıl bir şey gözlemlediğinizi yazarsanız sevinirim.
Efekan Cesur dedi: Intel(r) Celeron(r) CPU N3060 @1.60GHz, 8 GB RAM, Intel(r) HD Graphics. Casper Nirvana C300 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Deneyin bir derim. Denedikten sonra da nasıl bir şey gözlemlediğinizi yazarsanız sevinirim.
E Efekan Cesur Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #12 Raxana dedi: Deneyin bir derim. Denedikten sonra da nasıl bir şey gözlemlediğinizi yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... DaVinci Resolve sitesini bulamadım bir sürü site çıktı ve hiçbirinde bulamadım site linki varsa atabilir misiniz?
Raxana dedi: Deneyin bir derim. Denedikten sonra da nasıl bir şey gözlemlediğinizi yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... DaVinci Resolve sitesini bulamadım bir sürü site çıktı ve hiçbirinde bulamadım site linki varsa atabilir misiniz?
argetlam007 Decapat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 109 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Nisan 2021 #13 DaVinci Resolve 17 | Blackmagic Design
Sosyal Medyatör Femtopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 12 13 Nisan 2021 #14 Efekan Cesur dedi: Merhaba, arkadadaşlar ben video düzenliyorum. Movavi Video Editor Plus 2021 kullanıyorum ama filigran olduğu için videonun yarısı gözükmüyor. Bana kolay arayüzlü ve filigransız bir program önerirseniz sevinirm. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İnternetten crackli indirebilirsiniz.
Efekan Cesur dedi: Merhaba, arkadadaşlar ben video düzenliyorum. Movavi Video Editor Plus 2021 kullanıyorum ama filigran olduğu için videonun yarısı gözükmüyor. Bana kolay arayüzlü ve filigransız bir program önerirseniz sevinirm. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İnternetten crackli indirebilirsiniz.