Hikayeyle alakası olmayan bölümler, isterseniz geçebilirsiniz o bölümleri.Selam, Naruto ve Boruto için duyduğum tabirlerde filler diye bir kavram var. O ne demek?
Vede Naruto 103. Bolumdeyım kaca kadar izleyip Naruto shippundena geçeyim.
Şuan 103.bolumdeyim narutoda kaçta bırakmamı önerirsiniz shippuna geçmek için bu konularda çok bilgisizim sadece izliyorum vede evreni anlıyorum süper güöleri felan.Filler bölümler ana hikayeden bağımsız bölümler. İzlemezseniz bir şey kaçırmayacağın bölümler.
Naruto Filler List | The Ultimate Anime Filler Guide
Naruto Uzumaki is a young ninja rejected by his village for having the Nine-Tailed beast sealed within him. Naruto works toward his dreams of becoming the leader of the village called the Hokage and having the respect of the other villagers.www.animefillerlist.com
Şu an 103.bolumdeyim Naruto'da kaçta bırakmamı önerirsiniz shippuna geçmek için bu konularda çok bilgisizim sadece izliyorum ve de evreni anlıyorum süper güöleri falan.
135 dahil bölüme kadar izleyin. Sonra 220'i de izle. Sonra Shippuuden'e geç.
yeni düşman felan gelmiyor değilmi?136 civarlarına kadar izledikten sonra 216-220 arası bölümleri isteğe bağlı izleyebilirsiniz. İstemezseniz 136'dan sonra atlarsınız. 216-220 arası bölümler önemli bir karakterle ilgili diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.