Netflix Film önerisi

uchiha249

Centipat
Yer
Elazığ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel İ5 13th gen
16 GB DDR4
RTX 2050
Meslek
Öğrenci
En son Titanic ve Alacakaranlık izledim ve çok beğendim. Bunlara benzeyen film önerebilir misiniz?

Diğer izlediklerim şunlar:

• La Casa de Papel
  • The Walking Death
  • Arınma gecesi
  • Arınma gecesi anarşi
  • Arınma gecesi seçim yılı
  • İlk arınma gecesi
  • Arınma gecesi: sonsuza dek

Dexter
Konu : Katilleri öldüren seri katil.. Kahraman gibi görünse de değil. Adalet için değil, keyif ve ihtiyaç. (Gerilim içermez, komedi değil ama eğlenceli bile sayılabilir.)

Bloodhounds, Stranger Things.
Dexter
Konu : Katilleri öldüren seri katil.. Kahraman gibi görünse de değil. Adalet için değil, keyif ve ihtiyaç. (Gerilim içermez, komedi değil ama eğlenceli bile sayılabilir.)

Benjamin Button'un Tuhaf Hikayesi.
The Adam Project.
-Lost
-Supernatural
Teşekkürler bakacağım hepside iyiye benziyor. Ancak ben Titanic Ve Alacakaranlık filmlerine benzeyen türden demiştim. Yinede teşekkürler.

Teşekkürler bakacağım hepside iyiye benziyor. Ancak ben Titanic Ve Alacakaranlık filmlerine benzeyen türden demiştim. Yinede teşekkürler.
İngiliz Hasta ==> Titanic benzeri. (Romantizm ve dram bakımından)
Filmin adı çekici gelmeyebilir.
The English Patient , 1996'da vizyona giren ve en iyi film de dahil olmak üzere dokuz Akademi Ödülü ve övgü dolu eleştiriler alan İngiliz-Amerikan filmi . Ayrıca en iyi film de dahil olmak üzere dört BAFTA Ödülü ve en iyi drama dalında Altın Küre Ödülü kazandı.

ek: Aklıma oldukça eski bir film daha geldi.
Melekler şehri.... Meg Ryan, Nicholas Cage..

Sizin istediğiniz türde olmayabilir ama La Casa De Papel'i sevdiyseniz yakın zamanda Netflix'e gelen Kuşatma (mini dizi) fena değil.

Bir de gizem seviyorsanız 1899 mini dizisi de iyi sayılır.

İngiliz Hasta ==> Titanic benzeri. (Romantizm ve DRAM bakımından)
Filmin adı çekici gelmeyebilir.
The English Patient, 1996'da vizyona giren ve en iyi film de dahil olmak üzere dokuz Akademi Ödülü ve övgü dolu eleştiriler alan İngiliz-Amerikan filmi. Ayrıca en iyi film de dahil olmak üzere dört BAFTA Ödülü ve en iyi drama Dalin'da Altın Küre Ödülü kazandı.

Ek: Aklıma oldukça eski bir film daha geldi.
Melekler şehri... MEG Ryan, Nicholas Cage.

Hocam ikisine de baktım ama Netflix'te yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı