Film Tavsiyesi

Daha fazla  
Selamlar, bu aralar iyi film bulma konusunda sıkıntı çekiyorum. En son izlediğim film Green Book mesela, çok çok iyi filmdi. Popüler kültürün abuk subuk filmleri değil de daha çok özgün, dram, polisiye ya da yol filmleri olabilir.

İzleyip beğendiğiniz filmerden liste halinde değil de 1, 2 tane öneri yaparsanız iyi olur, kafa karışıklığı olmasın. Teşekkürler.

American Heist vardı benim çok hoşuma gitmişti. Ayrıca Russell Crow'dan Escape Plan'de çok güzel filmdir.

Çok iyi filmdir. :)
Forest Gump,Cennetten bakarken,Endgame :D yada jack reacher sevebilirsin.
Endgame'i görmemiş olayım. 😄
American Heist vardı benim çok hoşuma gitmişti. Ayrıca Russell Crow'dan Escape Plan'de çok güzel filmdir.
Russell Crow'un oynadığı filmin adı The Next Three Days heralde? Escape plan diye bulamadım.

@Burkinhos BlacKkKLansman filmini izleyeceğim.

@Silinen üye Split filmini izleyemedim bir türlü, hatırlattığın iyi oldu izleyeceğim.

Bir film var, eğer izlersen tabiki adı "Requiem For a Dream" belki duymuşsundur, filmin en az 1 hafta etki süresi var.
Ben 1 hafta boyunca düşündüm bu filmi, aklımdan çıkmadı. Tavsiye ederim herkese, bütün insanların izlemesi gereken bir filmdir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı