enesguney Femtopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #1 Filmi internetten 1080p izlemek mi yoksa indirerek 1080p izlemek mi daha çok internet harcar?
3 377660 Kilopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 9.935 Makaleler 9 Çözümler 59 16 Temmuz 2021 #2 İzlediğiniz site, reklam vesaire oynatır arka planda. İndirmek daha iyi olur.
sougiee Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 164 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #3 Torrent ile indirip (altyazı dublaj vs.) sonradan ekliyorum. Sürprizbozan Torrent Programı Önerisi: Tixati
Torrent ile indirip (altyazı dublaj vs.) sonradan ekliyorum. Sürprizbozan Torrent Programı Önerisi: Tixati
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2021 #4 sougiee dedi: Torrent ile indirip (alt yazı dublaj vs.) Sonradan ekliyorum. Sürprizbozan Torrent programı önerisi: Tixati Genişletmek için tıkla... Korsana girmiyor mu?
sougiee dedi: Torrent ile indirip (alt yazı dublaj vs.) Sonradan ekliyorum. Sürprizbozan Torrent programı önerisi: Tixati Genişletmek için tıkla... Korsana girmiyor mu?
Eren Faruk Arabacı Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 1.817 Makaleler 3 Çözümler 21 Yer Düzce Daha fazla Sistem Özellikleri Intel Core i5-8250u CPU AMD Radeon 520 GPU Gigabyte 240 SATA SSD 8 GB DDR4 2400 MHZ RAM Windows 11 22H2 OS Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Temmuz 2021 #5 PhycoBatM dedi: Korsana girmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır.
Pithiux Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 1.024 Makaleler 2 Çözümler 6 16 Temmuz 2021 #6 Ben internetim çokken bile indirip izliyorum reklam vesaire derdi olmuyor.
enesguney Femtopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2021 #7 sougiee dedi: Torrent ile indirip (altyazı dublaj vs.) sonradan ekliyorum. Sürprizbozan Torrent Programı Önerisi: Tixati Genişletmek için tıkla... torrentten indirmek için hangi siteyi veya siteleri kullanıyorsunuz?
sougiee dedi: Torrent ile indirip (altyazı dublaj vs.) sonradan ekliyorum. Sürprizbozan Torrent Programı Önerisi: Tixati Genişletmek için tıkla... torrentten indirmek için hangi siteyi veya siteleri kullanıyorsunuz?
sougiee Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 164 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2021 #8 enesguney dedi: torrentten indirmek için hangi siteyi veya siteleri kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yify ana sitem. Bunun dışında torrentmafya var. Hiç bulamazsam AIO Search - Search Torrents Sites var. Burada tüm torrent linklerini listeleyebiliyorsunuz. Geçenlerde BKM'nin bir filmini full HD kalite olarak bulmuştum.
enesguney dedi: torrentten indirmek için hangi siteyi veya siteleri kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Yify ana sitem. Bunun dışında torrentmafya var. Hiç bulamazsam AIO Search - Search Torrents Sites var. Burada tüm torrent linklerini listeleyebiliyorsunuz. Geçenlerde BKM'nin bir filmini full HD kalite olarak bulmuştum.