hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2022 #1 İki uygulamayı da kullananlar varsa, aralarından hangisini seçerdiniz?
Mr. Ahmedov Hectopat Katılım 22 Aralık 2020 Mesajlar 1.268 Çözümler 5 Yer Shinjuku/Kabukichō 26 Temmuz 2022 #2 Hangisi daha kolayına geliyorsa onu tercih et, ben şahsen Camtasia seçerim.
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Temmuz 2022 #3 Mr. Ahmedov dedi: Hangisi daha kolayına geliyorsa onu tercih et, ben şahsen Camtasia seçerim. Genişletmek için tıkla... Evet ama bazı programlarda özellikler, detaylı seçenekler o programı daha iyi yapıyor.
Mr. Ahmedov dedi: Hangisi daha kolayına geliyorsa onu tercih et, ben şahsen Camtasia seçerim. Genişletmek için tıkla... Evet ama bazı programlarda özellikler, detaylı seçenekler o programı daha iyi yapıyor.
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 26 Temmuz 2022 #4 hazernag dedi: Evet ama bazı programlarda özellikler, detaylı seçenekler o programı daha iyi yapıyor. Genişletmek için tıkla... Filmora kadar kötü bir edit programı daha görmedim. Camtasia önerim.
hazernag dedi: Evet ama bazı programlarda özellikler, detaylı seçenekler o programı daha iyi yapıyor. Genişletmek için tıkla... Filmora kadar kötü bir edit programı daha görmedim. Camtasia önerim.