Filozof Atakan yalanları

İzlerken, dinlerken sinir olduğum nadir insanlardan biri. Sürekli karşıma çıkıyor, dünya bana oynuyor sanırım. Türkiye'de maalesef böyle kişileri şişirmeye bayılıyorlar. İki kitap okuyor diye bu kendinden emin konuşmalar, iki de bir laf kesmeler, kendinden daha büyük egosu. Bu çocuğu filozof ilan edenler hangi kafayı yaşıyor anlamış değilim. Ülkede o kadar çok kitap okumayan var ki herhalde okumayan filozof oluyor. Şimdi de başımıza bu çıktı ne diyelim. Daha çok yazılır aslında da.

Ne kötüdür ki televizyon kanallarımız şehitlerimizi konuşmak yerine Atakan gibi birini ön plana çıkararak gündem değiştirmeyi çok profesyonelce yapıyor. Şaka gibi işinde dünyaca ünlü bilim adamlarımız televizyon programlarına davet edilmiyor iken tüm televizyon kanalları bu çocuğun peşinde. Madem bilime bu kadar meraklılar ekranlara işinin uzmanlarını çıkartarak tartışma programları yapsınlar sadece siyaset yapanları yada siyasete alet olanları çıkarmasınlar.

Bu çocuk hakkındaki tek ve değişmez fikrimi şu mesajda yazmıştım. Ezberci ve egoist bebenin teki sadece.

10 yaşındaki çocuk işte. Kitap okuyorsa beni ilgilendirmiyor. Önce hayatı öğrensin.

Cumhurbaskani olacakmış
Birde 250 kitap okuyabilir ama her biri 10 sayfalık ilk okul kitabı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…