Ya şuna filozof falan demeyin allah aşkına ya
Egoist ezberci bebenin teki. Annesine şu yaptığından sonra benim için yok zaten. Yaptığı konuşmalara bakarsanız hep alıntılar yapıyor. Yani yorumlama yapamıyor sadece okuduklarını tekrarlıyor o kadar. Ayrıca bir iki tane yorum sorusu gelince de hemen konuyu değiştirip "İsterseniz size okuduğum kitapları tanıtayım" diyor. Yemezler
Yani siz de 100 tane felsefe veya sosyoloji kitabı okursanız "heh tamam filozofluk gereksinimlerini tamamladınız" diyerek filozof olmayacaksınız
Barış Özcan'ın çocuğu da yüzlerce kitap okumuş durumda. Fakat okuduğu kitaplar hep yaşının kitaplar ve hikaye masal kitapları. Asıl bu yaşta okunması gereken kitaplar bunlardı.
Bu çocuk ne yazık ki çocukluğunu yaşayamadan 30 yaşına gelecek. Arkasına dönüp baktığında ne sokakta oynamış, ne oyuncak görmüş ne çizgi film koleksiyonu olmuş olacak. Ve büyük bir depresyon onu yakalayacak. Asla böyle bir çocuğum olmasını istemem açıkçası. Evet okusun ama hikayeler masallar okuyup bana anlatsın on kat daha değerliydi benim için.
Bir de çıkmış benim tek başıma okumam lazım, bire bir öğretmen olmalı ve okulum her gün dezenfekte edilmeli diyor. Ya bi' s... git dedim izlerken. Tunceli'de ÖSS birincisi olan çocuk sınavlara koyun güderken taşın üstünde çalışarak girdi. Sen neden bahsediyorsun. Okuduğu kitaplarla döverdim ben bunu