Filozof Atakan yalanları

Unutulduktan sonraki halini merak ediyorum.

Cocuklugunu yasayamadi gercekten. Yazik.
Biz de onu diyoruz iste. Bu cocuk unutulacak. Bu mesajlari okursa uzulmekten ziyade tedbir alacaktir.
Unutulduktan sonra depresyona girmesini istemeyiz degil mi?

Katılıyorum. 7 yaşımda bir TV kanalının sokak ropörtajı sırasında kameranın önünden geçtim. Ünlü oldum falan diye havalara giriyodum.

Çocuğu zaten medya doğru dürüst bir iki dönem takip etti. Bir de Yusuf Yusuf diye bir filmde kısa bir rol aldı galiba. Medyadan ziyade ailesi ve çevresinini alkış tutmasıyla o çocuk sorunlar yaşadı. Medyanın da tabii ki payı var bunda. Ama medya veya ailesi deseydi ki yok kardeşim bu kadar üstüne düşmeyin diye yine belki bir umut olabilirdi.
Unutulduktan sonraki halini merak ediyorum.
Şu an zaten geri dönülmesi zor bir eşikte o çocuk. Bundan sonrası zor.
Katılıyorum. 7 yaşımda bir TV kanalının sokak ropörtajı sırasında kameranın önünden geçtim. Ünlü oldum falan diye havalara giriyordum.
Ben de el sallamıştım sonra bana da "hadi len" diye el salladılar. Kaçtım ordan

Kızım dizisinde oynayan küçük bir kız var. Beren Gökyıldız. Kızın dizide oynaması için ailesi şartlar koyuyor. Ders saati, oyun saati, uyku saati, pedagog gözetimi ve desteği, geç saatlerde çalıştırmama, okulunu aksatmama gibi. Oynayacağı sahneleri ailesi ve pedagog onaylıyor önce. Şimdi bu kızı istediğin kadar TV'lere çıkart emin ol hiçbir şey olmaz kolay kolay. Çünkü ailesi son derece bilinçli.

Bilmiyordum ama en doğrusu bu. Kızı biraz izlersen çok mütevazı.

10 yaşında olduğu için kendi düşünceleri yok. Okuduğu kitaptaki düşünürlerin düşüncelerini aktarıyor. Neymiş Dünya'da tek devlet olacakmış anarşi ile yönetilecekmiş. Okuduğu kitaplarda 14. YY ile 19 YY arasındaki çoğu isyanın azınlıklar tarafından çıkartıldığını yazmıyor demek ki. Dil farklılığı, kültürel farklılıklar bunu imkansız kılıyor ama okuduğu kitaplarda bu yazmıyor maalesef. Ben bunu nereden öğrendim? Okuldan öğrendim. Üzgünüm ama 300-500 kitap okumak ile bir şey değişmez. O zaman her 300-500 kitap okuyan adam filozof olurdu. Salak salak konuşuyor bence çocuk medyanın haber bulma çabasından ve mübalağasından başka bir şey değil.

Zaten çocuğun 1 dediği ile 2.'si uyuşmuyor.

Konuda yazılanlara katılıyorum. Sosyal medyaya reklam verip kendini doktorum estetikçiyim diye tanıtıp aynı neşteri 9 kere kullanan milletin dudağını maymun toşişine çevirenlerden alıştık diye düşünüyordum. Eğer zeki ise bir kanıt yapsınlar bakın oğlumuz üstün zekalı diye demekle ben 250 kitabı 5 ayda okudum demekle olmuyor.
Bende bu metini yazarken 8.5 kitap okudum. İşletim sistemini değiştirmek lazım. Ayrıca ilk okuduğum kitap necronomicon ayrıca Tanrıya şükürler olsun..

Çocuk 5 ayda 250 kitap okumuş. Acaba ben 5 yılda 25 kitap okudum mu?
(Ağlanacak halime gülüyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…