Filtre kahve makinesi önerisi

Makaleler
8
Yer
Dünya
Herkese merhaba, eve almalık filtre kahve makinesi bakıyoruz. Çok kompleks ya da aşırı özellikli bir şey olmasına gerek yok, bilmiyorum var mı öyleleri :D. Kompakt olması ve mümkün olduğunca az yer kaplaması önemli, mesela Philips HD7461 modeli nispeten daha kompakt geldi bana. Çok aşırı büyük hazneli vs. olmasa da olur, kaliteli olsun yeterli. Düşündüğümüz bütçe 2-4 arası diyeyim, basit ama kaliteli güzel bir şey olsun istiyoruz. Önerilerinizi bekliyoruz.

Ben Sinbo marka almıştım, çok memnunum. Sorun olarak ufak bir su sıçratması var ki ben hiç önemsemiyorum. Gayet iş görüyor videolarına bakın hocam tavsiye ederim. Sadece tek bir çeşit yapıyor günün sonunda Espresso makinesi kadar para vermeye gerek yok.

Ben Sinbo marka almıştım, çok memnunum. Sorun olarak ufak bir su sıçratması var ki ben hiç önemsemiyorum. Gayet iş görüyor videolarına bakın hocam tavsiye ederim. Sadece tek bir çeşit yapıyor günün sonunda Espresso makinesi kadar para vermeye gerek yok.
Model link varsa hocam :D

Yukarıda konuştuğumuz Philips modelini aldık, tek kelimeyle mükemmel bir makine. Gayet hızlı yapıyor, ısıtması da zamanlayıcısı da çok kullanışlı, tadı da güzel oluyor herhangi bir plastik kokusu tadı vs. hiç almadık. Kendi fiyatında zamanlayıcılı olan tek ürün zaten, düşünmeden alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı