Filtre kahve önerisi

ArdaofRivia

Hectopat
Çok kahve denemiş biri değilim ama bir süredir filtre kahve içiyorum, jacobs denemiştim orta gelmişti kötü değil ama çok güzel de değildi, kahve dünyasından almıştım hiç beğenmemiştim, moliendo Colombia da çok iyi değildi en son tchibo Gold selection içmiştim bu iyiydi alıp içtiğim bir kahve yeni bir şey denemek istiyorum her türden önerebilirsiniz.

Guatemala'nın en kötü çekirdeği piyasadaki en iyi çekirdeğe toz yutturur. "Baristamsılar" çökmeden bu info ile Kahve Dünyası'na git 100gr çektir hatta içine 30gr karamelli çekirdek çektir benim kendi karışımım. Filtre kahve sevmeyenin evine makine sokturan çekirdektir.

Merhaba hocam,

Kahve tat ve zevk işi kişiseldir. Jacobs Barista serisi , Monarch , Jacobs Selection,Tchibo tüm serilerini içtim heralde, kahve dünyası serileri vs çok marka denemişimdir.

yaklaşık 1 yıldır değiştirmeden içtiğim kahve Starbucks Verona Starbucks® Caffè Verona™ Öğütülmüş Kahve

Starbuckstan öncede uzun bir süre bunu içmiştim.

Benim için şu an en iyisi verona serisi deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…