Sempos Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 57 Makaleler 1 26 Kasım 2022 #11 Shinya Kogami dedi: Güzel kahve. Biraz kalın çekilmiş sadece. Onun önemi var çünkü sıvının filtreden süzülme süresi kahvenin tadını etkiliyor. Tekrar satın alırken hangi filtreyi kullanıyorsunuz onu belirtip ona göre çektirin iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler. Kağıt filtreymiş.
Shinya Kogami dedi: Güzel kahve. Biraz kalın çekilmiş sadece. Onun önemi var çünkü sıvının filtreden süzülme süresi kahvenin tadını etkiliyor. Tekrar satın alırken hangi filtreyi kullanıyorsunuz onu belirtip ona göre çektirin iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkürler. Kağıt filtreymiş.
D dbasce Kilopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 609 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Geoteknik yüksek inşaat mühendisi 26 Kasım 2022 #12 Cryophonik dedi: French press için çekilmiş muhtemelen. Genişletmek için tıkla... French press için bile bu kadar kalın görmedim. Çekirdek yollasalardı elimle kırardım aynısı olur. @Sempos kaça aldın makineyi
Cryophonik dedi: French press için çekilmiş muhtemelen. Genişletmek için tıkla... French press için bile bu kadar kalın görmedim. Çekirdek yollasalardı elimle kırardım aynısı olur. @Sempos kaça aldın makineyi
Sempos Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 57 Makaleler 1 26 Kasım 2022 #13 dbasce dedi: French press için bile bu kadar kalın görmedim. Çekirdek yollasalardı elimle kırardım aynısı olur. @Sempos kaça aldın makineyi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımdan aldım kullanmıyordu 600e aldım. Bazı yerlerde 855e görmüştüm.
dbasce dedi: French press için bile bu kadar kalın görmedim. Çekirdek yollasalardı elimle kırardım aynısı olur. @Sempos kaça aldın makineyi. Genişletmek için tıkla... Arkadaşımdan aldım kullanmıyordu 600e aldım. Bazı yerlerde 855e görmüştüm.