Filtre kahve tavsiyesi

222744

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
5
Kahve türü konusunda yorum yapamayacağım fakat Mehmet Efendi Colombian’ı beğendim, Monarch’ı beğenmedim (Su gibi geldi.), Jacops Gold Selecrikn ise Mehmet Efendi’den sonra favorim.
Bütçem mümkün olduğunca düşük, 40 TL altı makul.

Şimdiden teşekkürler .

@Jira

Son düzenleyen: Moderatör:
Starbucks çekilmiş paketli filtre kahveler Migros'ta satılıyor ancak fiyatları aşırı mantıksız olduğu gibi lezzetleri de dükkanda olduğu gibi değil.

Bu yüzden esas alınacak yer çekirdek çekip size taze satan 3. kuşak kahve dükkanlarıdır.

Ancak olmadı mı? Üşendiniz, aramadınız vb. Getir'deki Federal Coffee filtre kahve 250 gram 46 TL güzel. Tchibo paket kahveler Jacobs'tan ve Starbucks paket filtrelerden kat kat iyi.

Hayret bugün Ali abi kendi konuları dışında mesaj yazıyor. Hepsi ASUS'un yüzünden galiba.
Şimdi bu iyi bir şey mi?

Starbucks Veranda Blend; hafif ama aroması yoğun, öneririm.

Her sabah güne 4 ölçek filtre kahve ile başlarım.

Çoğu markayı test ettim. En iyi hazır kahve bence de Tchibo'nun vakumlu paketteki kahvesi. Fiyatı, ürüne göre çok uygun. Paketi 25 TL civarına alabilirsiniz. Gold selection diye geçiyor.

Federal coffee bana iğrenç geldi. 10 lira olsa almam.

Espresso kahvesinde Sturbucks ... yemiş dedirten, köpüğü tadı mükemmel kahveleri var. Çoğu isim yapmış yerden aldım fakat hepsi boş.

Filtre kahvede kullanmadım fakat önerdiğim kişiler memnun kalmış. Espresso için Good Fellas favorimdi tavsiye ederim.

Hocam Jacobs Gold içerdim ben bir ara mükkemeldi. Not: Artık kahve içmediğim için bir ara dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…