Filtre kahve tavsiyesi

Hocam KKME'nin Columbia kahvesi çok güzel, siz de demişsiniz. Onun haricinde Privat - African Blue da öneririm ama "bence" bi' Columbia değil, deneyebilirsiniz belki size daha güzel gelir. Ayrıca tavsiyem basitte olsa bir el değirmeni almanız ve çekirdek kahve tüketmeniz, ihtiyaç oldukça çeker çeker taze taze içersiniz. Öğütülmüş alınca 1 hafta sonra tazeliğini kaybediyor tüm kahveler ve tadı kaçıyor.

Jacobs monarch kullanıyorum 250gr ve fiyatının uygun olmasından dolayı içimi bundan daha güzel olan varsa söylerseniz çok sevinirim biraz sulu oluyor bu ben mi az atıyorum anlamadım 1 tatlı kaşığı atıyorum 1 bardak için.

Ben de öyle yapiyordum ama sulu gene.

Hocam 1 kupa kahve için 1.5 tatlı kaşığı (en az 10 gr) kahve ve eğer French press kullanıyorsanız presten önce en az 5 dk demlenme daha yoğun bir tat verir.

Son düzenleme:
Hocam 1 kupa kahve için 1.5 tatlı kaşığı (en az 10 gr) kahve ve eğer French press kullanıyorsanız presten önce en az 5 dk demlenme daha yoğun bir tat verir,

French Press ile yapılan kahve ortalama bir kahve makinasından daha iyi olur mu? Hiç denemedim de.

Hocam 1 kupa kahve için 1.5 tatlı kaşığı (en az 10 gr) kahve ve eğer french press kullanıyorsanız presten önce en az 5 dk demlenme daha yoğun bir tat verir,

French press var ama ben 1 dakika falan bekletip sonra basıyordum bakalım senin dediğin gibi yapacağım şimdi.

French press ile daha yoğun bile aroma alırsınız birkaç ufak noktaya dikkat ederseniz; ufak bir Youtube araması yeterlidir.

Tam bir dram hocam sütsüz ağzıma sürmem .
Bu arada Jacops Gold değil Jacops selection.
Tschiboları daha önce denemedim hocam zaten bütçe hiç yok .
Ucuz bir kahvesi vardı ona belki bakarım .
Bunu düşünüyordum zaten teşekkürler.
Ekşide görmüştüm bakacağım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…