Filtre kahve ve filtre önerisi

selo1907

Decapat
Daha fazla  
Derin dondurucu alırken pazarlığa kahve makinesini dahil ettim. Uygun bir fiyata Bosch marka filtre kahve makinesi almış oldum. Kullanmayı öğrendim galiba ama yumuşak, orta ve sert içim ayarları varmış. Daha önce fazla deneyimim olmadığı için yumuşak içimli bir kahve istiyorum. Hangi kahveyi ve filtreyi almalıyım?

Tchibo kahveleri güzeldir, yorumlara bakarak aradığın ürünü bulabilir ya da mağazasında içerek deneyebilirsin.

Tchibo kahveleri güzeldir, yorumlara bakarak aradığın ürünü bulabilir ya da mağazasında içerek deneyebilirsin.
Mağazayı daha yeni açmışlardı. Teşhir ürün istemem dedim. Abi ne teşhiri dükkanı dün açtık dedi. Yani deneyemedim.

Onu demiyorum

Tchibo mağazasına gidip satın almak istediğin kahveden bir bardak sipariş verebilirsin.
Haa anladım. Çok fazla çeşidi var mı ki? Markette Tchibo marka filtre kahve var. Çünkü mağaza biraz uzak gidip gelmem zaten bir paket kahve parasına denk geliyor.

Ağartılmamıi 4 numara rossmann filtresi çok başarılı. Kahve konusu ise tamamen zevk meselesi. Benim sevdiğim kahveler acemi içicilere acı gelir mesela. Dolayısıyla denemelik kahveler almalısınız. Tchibodan çekirdekler çektirebilirsiniz. 100 er gramlık deneme paketleri yaptırabilirsiniz. Ama asıl mesele kahveyi her zaman taze çekmektir. Basit bir öğütücü ve kaliteli bir çekirdek ile kahve tadını zirvede yaşarsınız. Hazır çekilmiş kahvede 2. Gün aromalar kaybolmaya başlar. 4-5 gün sonra acı suya döner tadı.

Haa anladım. Çok fazla çeşidi var mı ki? Markette Tchibo marka filtre kahve var. Çünkü mağaza biraz uzak gidip gelmem zaten bir paket kahve parasına denk geliyor.
Yakınlarınızda Migros varsa onub kendi filtre kahvesi de orta üst denebilecek başarıda.

Yakınlarınızda Migros varsa onub kendi filtre kahvesi de orta üst denebilecek başarıda.
Önerdiğiniz kahveleri küçük boyutlarda alıp deneyebilirim. Ama Tchibo bana uzakta yani sürekli gidebileceğim bir yerde değil. Yakınlarda ise sadece kuruyemişçiler var. Türk kahvesinden filtre kahve oluyorsa oradan çektirebilirim.

Hayır onların kavurma şekli farklı. Onlardan filtre kahve yapmayı denerseniz zift gibi bir şey içersiniz. Sadece Tchibo olmasına gerek yok. Herhangi bir kahve zincirinden de kahve örnekleri alıp deneyebilirsiniz. Size bir öneri, eğer çay ve kahveyi şekersiz içiyorsanız, ağız tadınıza orta ve az kavrulmuş kahveler ekşi gelecektir. Orta üst kavrulmuş kahvelere bakmanızda fayda olur.

Yani Starbucks, Kahve Dünyası gibi yerlerden de alabilir miyim? Öyleyse yakınlarda var. Şekerli içiyorum normalde ama orta kavrulmuş alayım en iyisi. Filtre kağıdı içinde beyaz olmayan kağıtları almam gerek değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…