Peki bence gittiğim dershaneye devam etmem mi daha mantıklı olur? Sonuçta bir sürü arkadaşım var. Beni seven kişiler var. Yoksa bu yeni yere mi gitmem daha doğru olur?Bizde ücrete dahildi.
Peki bence gittiğim dershaneye devam etmem mi daha mantıklı olur? Sonuçta bir sürü arkadaşım var. Beni seven kişiler var. Yoksa bu yeni yere mi gitmem daha doğru olur?Bizde ücrete dahildi.
Aslında ben 2 yıldır butik dershaneye gidiyorum. Gayet de memnunum. Derslere 3 kişi olarak giriyoruz. Geçen sene verim alamadım çünkü okul sorunu oldu. Ama bu sene Full çalışmak istiyorum. Ailemde diyor ki gittiğin yerin bir başarısı yok. Arkadaşlarım 3 senedir geliyor. Hepside mezuna kaldı. Hatta 2 kere bile mezuna kalan var. Ama bana kalırsa onlar çok çalışmıyorlar. Veya yanlış çalışıyorlar. Beni final dershanesine göndermek istiyorlar. Gönderecekleri yer final VIP ama. 3 kişilik grup veya birebir özel ders. Detayları bilmiyorum. Fiyat olarak daha pahalı ama başarılı diyorlar ailem. Ama ben bilmiyorum yani temelim yok. 1 yılda kazandırabilirler mi? Eğer kazanamazsam ailemle kötü olurum sonra. Çok kötü olurum hem de. Abim mezun senesinde gitti. 1 yıldan 300 bine çekti sıralamayı. Siz ne düşünüyorsunuz? Gereksiz mi yoksa iyi midir?
Adana.Hangi final VIP?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.