desperatis Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 460 15 Ocak 2024 #1 Bir makine çeviri buldum ama berbat ötesi. Oynanacak gibi değil yani. Sadece anonymous çevirinin ücretli yamasını buldum. Oyun çıkalı kaç sene olmuş, gerçekten ücretsiz güzel bir yama yapılmamış mı bu oyuna ya?
Bir makine çeviri buldum ama berbat ötesi. Oynanacak gibi değil yani. Sadece anonymous çevirinin ücretli yamasını buldum. Oyun çıkalı kaç sene olmuş, gerçekten ücretsiz güzel bir yama yapılmamış mı bu oyuna ya?
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 15 Ocak 2024 #2 Translate çeviri dışında ücretsiz yaması yok diye biliyorum.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 15 Ocak 2024 #3 desperatis dedi: ücretsiz güzel bir yama yapılmamış mı bu oyuna ya? Genişletmek için tıkla... Final Fantasy serisi ülkemizde pek tutulan bir seri değil. Hep böyleydi bu.
desperatis dedi: ücretsiz güzel bir yama yapılmamış mı bu oyuna ya? Genişletmek için tıkla... Final Fantasy serisi ülkemizde pek tutulan bir seri değil. Hep böyleydi bu.
desperatis Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 460 15 Ocak 2024 #4 TBTURK dedi: Translate çeviri dışında ücretsiz yaması yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Anonymous üyelik alsam daha sonra oynamayı düşündüğüm oyunların yamalarını indirip sonra kullanabiliyor muyum?
TBTURK dedi: Translate çeviri dışında ücretsiz yaması yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Anonymous üyelik alsam daha sonra oynamayı düşündüğüm oyunların yamalarını indirip sonra kullanabiliyor muyum?
7 74760 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 2.373 Makaleler 1 Çözümler 11 15 Ocak 2024 #5 desperatis dedi: Anonymous üyelik alsam daha sonra oynamayı düşündüğüm oyunların yamalarını indirip sonra kullanabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... İlgili oyunun ve yamasının yüklü olması ve bunları silmemek kaydıyla bildiğim üyeliğin gitse de launcheri kaldırana kadar kullanabiliyon. Yine de sor ama adamlara ki yanlışlık olmasın. Son düzenleme: 15 Ocak 2024
desperatis dedi: Anonymous üyelik alsam daha sonra oynamayı düşündüğüm oyunların yamalarını indirip sonra kullanabiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... İlgili oyunun ve yamasının yüklü olması ve bunları silmemek kaydıyla bildiğim üyeliğin gitse de launcheri kaldırana kadar kullanabiliyon. Yine de sor ama adamlara ki yanlışlık olmasın.
ExclusivePack Hectopat Katılım 6 Temmuz 2019 Mesajlar 719 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2024 #6 Anonymous. Kafayı yemiş 140 TL istiyor yama için.
desperatis Centipat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 460 12 Şubat 2024 #7 ExclusivePack dedi: Anonymous. Kafayı yemiş 140 TL istiyor yama için. Genişletmek için tıkla... Düzgün yama olmadığı için oyunu silmek zorunda kaldım halbuki bir hevesle satın almıştım oyunu
ExclusivePack dedi: Anonymous. Kafayı yemiş 140 TL istiyor yama için. Genişletmek için tıkla... Düzgün yama olmadığı için oyunu silmek zorunda kaldım halbuki bir hevesle satın almıştım oyunu
7 74760 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 2.373 Makaleler 1 Çözümler 11 12 Şubat 2024 #8 desperatis dedi: Düzgün yama olmadığı için oyunu silmek zorunda kaldım halbuki bir hevesle satın almıştım oyunu Genişletmek için tıkla... Orjinal FF7nin yaması rewadis çeviride ücretsiz olarak var. Onu oynayabilirsin istersen.
desperatis dedi: Düzgün yama olmadığı için oyunu silmek zorunda kaldım halbuki bir hevesle satın almıştım oyunu Genişletmek için tıkla... Orjinal FF7nin yaması rewadis çeviride ücretsiz olarak var. Onu oynayabilirsin istersen.
faruk1927 Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2024 #9 74760 dedi: Orjinal FF7nin yaması rewadis çeviride ücretsiz olarak var. Onu oynayabilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... FF7 eski versiyonu var. remake versiyonu yok maalesef. boşa uğraştırıyorsunuz insanları yorsunuz insanları
74760 dedi: Orjinal FF7nin yaması rewadis çeviride ücretsiz olarak var. Onu oynayabilirsin istersen. Genişletmek için tıkla... FF7 eski versiyonu var. remake versiyonu yok maalesef. boşa uğraştırıyorsunuz insanları yorsunuz insanları
Indra128 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 3.027 Makaleler 1 Çözümler 10 25 Nisan 2024 #10 faruk1927 dedi: FF7 eski versiyonu var. remake versiyonu yok maalesef. boşa uğraştırıyorsunuz insanları yorsunuz insanları Genişletmek için tıkla... "Orjinal FF7"
faruk1927 dedi: FF7 eski versiyonu var. remake versiyonu yok maalesef. boşa uğraştırıyorsunuz insanları yorsunuz insanları Genişletmek için tıkla... "Orjinal FF7"