Apsol Decapat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ocak 2022 #1 Elimdeki versiyon 7. oyun Square Enix accountuma girmemi istiyor şifremi ve Gmail'imi giriyorum log in e tıklıyorum ve bana bir Gmail göndecekler miş 1 saattir bekliyorum kaç kere denedim ne yapmalıyım?
Elimdeki versiyon 7. oyun Square Enix accountuma girmemi istiyor şifremi ve Gmail'imi giriyorum log in e tıklıyorum ve bana bir Gmail göndecekler miş 1 saattir bekliyorum kaç kere denedim ne yapmalıyım?
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #2 Spam klasörüne bakmayı denedin mi? Artı 0 Eksi
KS KS Apsol Decapat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 216 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Ocak 2022 #3 unknown11212 dedi: Spam klasörüne bakmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ve sorunu Steam hesabıma bağladğımı unuttuğum Gmail'den deneyince çalıştı yine de teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
unknown11212 dedi: Spam klasörüne bakmayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denedim ve sorunu Steam hesabıma bağladğımı unuttuğum Gmail'den deneyince çalıştı yine de teşekkür ederim.