talha7166 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #1 Final Fantasy serisine girmek istiyorum. PC üzerinden oynuyacağım. PC'deki kronolojik sırasını bilen varsa hepsini yazsa sevinirim. Bir de en iyi Final Fantasy oyunu hangisi?
Final Fantasy serisine girmek istiyorum. PC üzerinden oynuyacağım. PC'deki kronolojik sırasını bilen varsa hepsini yazsa sevinirim. Bir de en iyi Final Fantasy oyunu hangisi?
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 10 Ocak 2021 #2 En iyi oyun Final Fantasy VII ve bu yıl onun Remake versiyonu PC üzerine geliyor. Bu arada her oyun içerisindeki hikaye farklı.
En iyi oyun Final Fantasy VII ve bu yıl onun Remake versiyonu PC üzerine geliyor. Bu arada her oyun içerisindeki hikaye farklı.
talha7166 Hectopat Katılım 20 Ekim 2020 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2021 #3 PustiPowerV2 dedi: En iyi oyun final fantasy VII ve bu yıl onun remake versiyonu PC üzerine geliyor. Bu arada her oyun içerisindeki hikaye farklı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bende o kadar çok oyunu görünce herhalde sırasıyla oynanıyordur diye düşündüm.
PustiPowerV2 dedi: En iyi oyun final fantasy VII ve bu yıl onun remake versiyonu PC üzerine geliyor. Bu arada her oyun içerisindeki hikaye farklı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler bende o kadar çok oyunu görünce herhalde sırasıyla oynanıyordur diye düşündüm.
dustfinger Megapat Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 95 Çözümler 3 28 Mart 2022 #4 Final Fantasy 9 da 7 kadar iyi bir oyundur.