B Bilal Tice Hectopat Katılım 6 Haziran 2014 Mesajlar 521 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2014 #1 Arkadaşlar bir ara bu fotoğrafın HD olanı vardı ben de sildim, tekrar bulmaya çalışıyorum. Bilen varsa link atsın lütfen; Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2014
Arkadaşlar bir ara bu fotoğrafın HD olanı vardı ben de sildim, tekrar bulmaya çalışıyorum. Bilen varsa link atsın lütfen;
Muhsin Bayram Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2011 Mesajlar 1.159 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600X | RTX 3070 Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2014 #2 Öncelikle bu arkadaş Cloud değil Noctis. İkincisi bu görüntü bir fragmandan alıntı. Şu videoyu baştan sona izlersen büyük ihtimalle yakalayabilirsin istediğin görüntüyü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Öncelikle bu arkadaş Cloud değil Noctis. İkincisi bu görüntü bir fragmandan alıntı. Şu videoyu baştan sona izlersen büyük ihtimalle yakalayabilirsin istediğin görüntüyü. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
B Bilal Tice Hectopat Katılım 6 Haziran 2014 Mesajlar 521 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2014 #3 Pardon hocam dalgınlık yanlış yazmışım. Teşekkürler bu arada ama 1080p'de bile adam akıllı olmuyor. Başlığı nasıl düzeltiyorduk ? @Muhsin Bayram Edit : 32.Saniye Oley be buldum; Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ekim 2014
Pardon hocam dalgınlık yanlış yazmışım. Teşekkürler bu arada ama 1080p'de bile adam akıllı olmuyor. Başlığı nasıl düzeltiyorduk ? @Muhsin Bayram Edit : 32.Saniye Oley be buldum;