klekoperkop Femtopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #1 FİNAL FANTASY XV YENİ BİTİRDİM O YÜZDEN ÇOK ÖVÜLEN FİNAL FANTASY VII OYNAMAK İSTİYORUM ACABA VII'NİN HİKAYESİ DİĞER OYUNLARLA BAĞLANTILI MI?
FİNAL FANTASY XV YENİ BİTİRDİM O YÜZDEN ÇOK ÖVÜLEN FİNAL FANTASY VII OYNAMAK İSTİYORUM ACABA VII'NİN HİKAYESİ DİĞER OYUNLARLA BAĞLANTILI MI?
roser137 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 1.933 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2021 #2 Bildiğim kadarıyla her Final Fantasy oyunu ayrı bir konuyu ele alıyor. Part olarak geçenler hariç tabii ki. XIII hatırladığım kadarıyla bölüm bölümdü.
Bildiğim kadarıyla her Final Fantasy oyunu ayrı bir konuyu ele alıyor. Part olarak geçenler hariç tabii ki. XIII hatırladığım kadarıyla bölüm bölümdü.
7 74760 Kilopat Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 2.373 Makaleler 1 Çözümler 11 12 Mayıs 2021 #3 Bağlantılı olduğu bir tane oyun var pspdeki Crisis Core. Onun dışında 7 8 veya serideki diğer ana oyunlarla bir alakası yok.
Bağlantılı olduğu bir tane oyun var pspdeki Crisis Core. Onun dışında 7 8 veya serideki diğer ana oyunlarla bir alakası yok.