R Rafet Can BEKO Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Final Fantasy VII remake oynamak istedim ama PC de rebirth, remake ve remake intergrade gibi birçok sürüm var. Hangisini oynamalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2025
Final Fantasy VII remake oynamak istedim ama PC de rebirth, remake ve remake intergrade gibi birçok sürüm var. Hangisini oynamalıyım?
EmirOfRivia1453 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.221 Çözümler 6 5 Ocak 2025 #2 Rafet Can BEKO dedi: Final Fantasy VII remake oynamak istedim ama PC de rebirth, remake ve remake intergrade gibi birçok sürüm var. Hangisini oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Remake intergrade ilk oyundur, rebirth daha çıkmadı önümüzdeki aylar çıkacak intergradein devamı. Rafet Can BEKO dedi: Final Fantasy VII remake oynamak istedim ama PC de rebirth, remake ve remake intergrade gibi birçok sürüm var. Hangisini oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten mi alacaksın.
Rafet Can BEKO dedi: Final Fantasy VII remake oynamak istedim ama PC de rebirth, remake ve remake intergrade gibi birçok sürüm var. Hangisini oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Remake intergrade ilk oyundur, rebirth daha çıkmadı önümüzdeki aylar çıkacak intergradein devamı. Rafet Can BEKO dedi: Final Fantasy VII remake oynamak istedim ama PC de rebirth, remake ve remake intergrade gibi birçok sürüm var. Hangisini oynamalıyım? Genişletmek için tıkla... Epic Games'ten mi alacaksın.
XSamet06 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 1.091 Çözümler 9 Yer Skellige 5 Ocak 2025 #3 EmirOfRivia1453 dedi: Remake intergrade ilk oyundur, rebirth daha çıkmadı önümüzdeki aylar çıkacak intergradein devamı. Epic Games'ten mi alacaksın. Genişletmek için tıkla... Reunion diye bir oyun var sanırım, o nedir?
EmirOfRivia1453 dedi: Remake intergrade ilk oyundur, rebirth daha çıkmadı önümüzdeki aylar çıkacak intergradein devamı. Epic Games'ten mi alacaksın. Genişletmek için tıkla... Reunion diye bir oyun var sanırım, o nedir?
R Rafet Can BEKO Hectopat Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #4 XSamet06 dedi: Reunion diye bir oyun var sanırım, o nedir? Genişletmek için tıkla... O sanırım bir spinoff. EmirOfRivia1453 dedi: Remake intergrade ilk oyundur, rebirth daha çıkmadı önümüzdeki aylar çıkacak intergradein devamı. Epic Games'ten mi alacaksın. Genişletmek için tıkla... Henüz fiyat araştırmadım, en uygun neredeyse onu almayı düşünüyorum.
XSamet06 dedi: Reunion diye bir oyun var sanırım, o nedir? Genişletmek için tıkla... O sanırım bir spinoff. EmirOfRivia1453 dedi: Remake intergrade ilk oyundur, rebirth daha çıkmadı önümüzdeki aylar çıkacak intergradein devamı. Epic Games'ten mi alacaksın. Genişletmek için tıkla... Henüz fiyat araştırmadım, en uygun neredeyse onu almayı düşünüyorum.